ÇAYIROVA BELEDİYESİNİN ACI GÜNÜ!

Yaşam 13.08.2020 - 01:36, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

ÇAYIROVA BELEDİYESİNİN ACI GÜNÜ!

KH/CENGİZYUCAK  Çayırova Belediyesi çalışanlarından İdris Güneş, geçtiğimiz gün geçirmiş olduğu kalp krizi sonrası kaldırıldığı hastanede bu gece yaşam veda etti!  Malatya'yada Asker olan oğlunu ziyarete giden Güneş, evde rahatsızlanarak hastahaneye kaldırılmıştı. Tedavisi Malatya Şehir hastanesinde yoğun bakım ünitesinde devam eden İdris Güneş yaşamını yitirdi.. Acı haberi sosyal medyadan duyuran Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi üzüntüsünü "Belediyemizde birlikte çalıştığımız, mesai arkadaşım İdris Güneş kardeşimin geçirdiği kalp krizi sebebiyle yoğun bakımdayken vefat haberini üzüntüyle öğrendim. İdris kardeşimize Allah'tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum." sözleri ile ifade etti İdris Güneş'in Cenaze Namazı 14.08.2020 Cuma Namazına Müteakiben Çağdaskent Camisinde kılındıktan sonra Çayırovada defnedilecektir. Kocaeli Haberi olarak merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz..

KH/CENGİZYUCAK  Çayırova Belediyesi çalışanlarından İdris Güneş, geçtiğimiz gün geçirmiş olduğu kalp krizi sonrası kaldırıldığı hastanede bu gece yaşam veda etti! 

Malatya'yada Asker olan oğlunu ziyarete giden Güneş, evde rahatsızlanarak hastahaneye kaldırılmıştı. Tedavisi Malatya Şehir hastanesinde yoğun bakım ünitesinde devam eden İdris Güneş yaşamını yitirdi..

Acı haberi sosyal medyadan duyuran Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi üzüntüsünü "Belediyemizde birlikte çalıştığımız, mesai arkadaşım İdris Güneş kardeşimin geçirdiği kalp krizi sebebiyle yoğun bakımdayken vefat haberini üzüntüyle öğrendim. İdris kardeşimize Allah'tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum." sözleri ile ifade etti

İdris Güneş'in Cenaze Namazı 14.08.2020 Cuma Namazına Müteakiben Çağdaskent Camisinde kılındıktan sonra Çayırovada defnedilecektir.

Kocaeli Haberi olarak merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.