KATIRCIOĞLU MERAK ETTİRDİ?

Siyaset 10.08.2020 - 21:04, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KATIRCIOĞLU MERAK ETTİRDİ?

KH/CENGİZYUCAK Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dün gerçekleştirdiği TUBİTAK ziyaretinde, Büyükşehir Belediyesi’nin Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Projesi kapsamında TÜBİTAK’ta ilaç, kozmetik ve takviye gıda üretimi protokolü imzalandı... Törende AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman, Emine Zeybek, Fikri Işık, İlyas Şeker, Mehmet Akif Yılmaz, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Sami Çakır, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş'de hazır bulundu.. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tören sonrasında Radiye Sezer Katırcıoğlu ile koyu sohbeti akıllara "Radiye Sezre Katırcıoğlu yine Kocaeli ile ilgili hangi dosyanın peşinde" sorusunu getirdi.. Zira Katırcıoğlu geçtiğimiz aylarda İYİ Parti Kocaeli milletvekili Lütfü Türkkan'ın Dilovası'ndaki fabrikasında ve çiftliğindeki kaçak bölümleri ortaya çıkarmış ve o kaçak bölümler ile ilgili yıkım kararları alınmasına vesile olmuştu..

KH/CENGİZYUCAK Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dün gerçekleştirdiği TUBİTAK ziyaretinde, Büyükşehir Belediyesi’nin Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Projesi kapsamında TÜBİTAK’ta ilaç, kozmetik ve takviye gıda üretimi protokolü imzalandı...

Törende AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman, Emine Zeybek, Fikri Işık, İlyas Şeker, Mehmet Akif Yılmaz, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Sami Çakır, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş'de hazır bulundu..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tören sonrasında Radiye Sezer Katırcıoğlu ile koyu sohbeti akıllara "Radiye Sezre Katırcıoğlu yine Kocaeli ile ilgili hangi dosyanın peşinde" sorusunu getirdi..

Zira Katırcıoğlu geçtiğimiz aylarda İYİ Parti Kocaeli milletvekili Lütfü Türkkan'ın Dilovası'ndaki fabrikasında ve çiftliğindeki kaçak bölümleri ortaya çıkarmış ve o kaçak bölümler ile ilgili yıkım kararları alınmasına vesile olmuştu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.