ERDOĞAN'DA KOCAELİSPORLU OLDU

10.08.2020 - 00:13, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

ERDOĞAN'DA KOCAELİSPORLU OLDU

KH/CENGİZYUCAK Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Kocaelispor forması hediye etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın TUBİTAK ziyaretinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Projesi kapsamında TÜBİTAK’ta ilaç, kozmetik ve takviye gıda üretimi protokolü imzalandı. BAŞKAN BÜYÜKAKIN FORMA HEDİYE ETTİ Büyükakın, imzaların atılmasının ardından gerçekleşen sohbet esnasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a 41 numaralı üzerinde 'Recep Tayyip Erdoğan' yazan Kocaelispor forması hediye etti. Erdoğan bu jest için teşekkürederken, Kocaelispor'un 1. lige yükselmesi için başarılar diledi.. Başkan Büyüakın o anları "Cumhurbaşkanımız Sn. Recep TayyipErdoğan'a Şampiyon Kocaelispor'umuzun formasını takdim ettik." mesajı ile twitterdan paylaştı..

KH/CENGİZYUCAK Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Kocaelispor forması hediye etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın TUBİTAK ziyaretinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Projesi kapsamında TÜBİTAK’ta ilaç, kozmetik ve takviye gıda üretimi protokolü imzalandı.

BAŞKAN BÜYÜKAKIN FORMA HEDİYE ETTİ
Büyükakın, imzaların atılmasının ardından gerçekleşen sohbet esnasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a 41 numaralı üzerinde 'Recep Tayyip Erdoğan' yazan Kocaelispor forması hediye etti. Erdoğan bu jest için teşekkürederken, Kocaelispor'un 1. lige yükselmesi için başarılar diledi..

Başkan Büyüakın o anları "Cumhurbaşkanımız Sn. Recep TayyipErdoğan'a Şampiyon Kocaelispor'umuzun formasını takdim ettik." mesajı ile twitterdan paylaştı..
Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.