İHRAÇ EDİLEN ENGİNYURT'TAN SERT AÇIKLAMA

Siyaset 30.07.2020 - 12:02, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

İHRAÇ EDİLEN ENGİNYURT'TAN SERT AÇIKLAMA

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'un partisinden ihraç edildiği bildirildi. MHP'den ihraç edilen Enginyurt'dan ilk açıklama: "Bir gün sıra size de gelir. Konuşmamı kesemeyeceksiniz. Millet, devlet ve Ordulular için hep doğruları konuşacağım" MHP Merkez Disiplin Kurulu, Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'un parti üyeliğinden kesin olarak çıkarılmasına karar verdi. Kararın ardından Twitter hesabından açıklama yapan Enginyurt, "Beni ihraç edenler, bir gün sıra size de gelir" mesajını paylaştı. Enginyurt, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "MHP'den ihraç ettiniz! Ülkücülüğümü almadınız, alamazsınız. İhraç edenler! Bir gün sıra size de gelir. Konuşmamı kesemezsiniz, kesemeyeceksiniz. Ülkücülerin sesini kimse kesemez. Millet, devlet ve ordular için, hep doğruları konuşan olacağım"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'un partisinden ihraç edildiği bildirildi. MHP'den ihraç edilen Enginyurt'dan ilk açıklama: "Bir gün sıra size de gelir. Konuşmamı kesemeyeceksiniz. Millet, devlet ve Ordulular için hep doğruları konuşacağım"

MHP Merkez Disiplin Kurulu, Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'un parti üyeliğinden kesin olarak çıkarılmasına karar verdi. Kararın ardından Twitter hesabından açıklama yapan Enginyurt, "Beni ihraç edenler, bir gün sıra size de gelir" mesajını paylaştı.

Enginyurt, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
"MHP'den ihraç ettiniz! Ülkücülüğümü almadınız, alamazsınız. İhraç edenler! Bir gün sıra size de gelir. Konuşmamı kesemezsiniz, kesemeyeceksiniz. Ülkücülerin sesini kimse kesemez. Millet, devlet ve ordular için, hep doğruları konuşan olacağım"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.