Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kocaeli'ye geliyor.

28.07.2020 - 21:55, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kocaeli'ye geliyor.

Kandıra ekonomisine 5 yılda 28 milyon lira katkı sağlayacak proje için Kandıra Namazgah Kültür Merkezi’nde Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın katılımıyla imza töreni gerçekleşti. Program da konuşan Büyükakın,  "Bizim ülkenin geneline yayacak bir proje fikri oluşturmamız lazımdı. Kocaeli bu konularda öncü bir şehir. Bu projemizin ana fikrindeki temel, katma değerinin yüksek olmasıdır. Yağını çıkartıp sattığımız ürünün değeri 18 kat artıyor. Bir taraftan ürün üreteceğiz, yağ yapacağız ve ilaç hammaddesi yapacağız. 9 Ağustos’ta Cumhurbaşkanımız gelecek ve TÜBİTAK ile orada ilaç hammaddesi üretmek için protokol imzalayacağız” dedi

Kandıra ekonomisine 5 yılda 28 milyon lira katkı sağlayacak proje için Kandıra Namazgah Kültür Merkezi’nde Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın katılımıyla imza töreni gerçekleşti.

Program da konuşan Büyükakın,  "Bizim ülkenin geneline yayacak bir proje fikri oluşturmamız lazımdı. Kocaeli bu konularda öncü bir şehir. Bu projemizin ana fikrindeki temel, katma değerinin yüksek olmasıdır. Yağını çıkartıp sattığımız ürünün değeri 18 kat artıyor. Bir taraftan ürün üreteceğiz, yağ yapacağız ve ilaç hammaddesi yapacağız. 9 Ağustos’ta Cumhurbaşkanımız gelecek ve TÜBİTAK ile orada ilaç hammaddesi üretmek için protokol imzalayacağız” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.