NAİL ÇİLER'İN GURUR BELGESİ

23.07.2020 - 22:19, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

NAİL ÇİLER'İN GURUR BELGESİ

KH/CENGİZYUCAK Gebze Ticaret Odası'na  “ TSE Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi”  verildi.. GTO Başkanı Nail Çiler, GTO adına almaktan gurur duyduğu bu belge ile ilgili duygularını "Gebze Ticaret Odası Temmuz ayı olağan Meclis Toplantımızda, TOBB tarafından “Dijital Oda” olarak seçilen, dijital sistemlere entegre “Akıllı Oda” sistemimiz ile 365 Oda/ Borsa arasında 3 Odadan biri olduğumuzu ve 365 Oda/Borsa arasında “güvenilir” ve “hijyenik” hizmet standartlarımızı kanıtladığımız “ TSE Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi” ne sahip ilk Odalardan olduğumuzu, aynı zamanda ISO 500 listesinde 59 GTO üyesi firmamızın yer aldığını gururla müjdeledik" sözleri ile ifade etti..

KH/CENGİZYUCAK Gebze Ticaret Odası'na  “ TSE Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi”  verildi..

GTO Başkanı Nail Çiler, GTO adına almaktan gurur duyduğu bu belge ile ilgili duygularını "Gebze Ticaret Odası Temmuz ayı olağan Meclis Toplantımızda, TOBB tarafından “Dijital Oda” olarak seçilen, dijital sistemlere entegre “Akıllı Oda” sistemimiz ile 365 Oda/ Borsa arasında 3 Odadan biri olduğumuzu ve 365 Oda/Borsa arasında “güvenilir” ve “hijyenik” hizmet standartlarımızı kanıtladığımız “ TSE Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi” ne sahip ilk Odalardan olduğumuzu, aynı zamanda ISO 500 listesinde 59 GTO üyesi firmamızın yer aldığını gururla müjdeledik" sözleri ile ifade etti..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.