AK PARTİ GEBZE'NİN 4 ATLISI NE YAPACAK

12.07.2020 - 11:55, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ GEBZE'NİN 4 ATLISI NE YAPACAK

KH/CENGİZYUCAK Koronavirüs ile mücadele tedbirleri kapsamında ertelenen Ak parti Gebze ilçe kongresi ikinci bir erteleme olmazsa 11 Ekim 2020 Pazar günü yapılacak.. Gözler o kongreye ve kimlerin ilçe Başkan aday adayı ve kimin başkan adayı olabileceğine  çevriliyken, Ak Parti Gebze ilçe teşkilatında ve tabanında ise inanılmaz bir sessizlik ve hareketsizlik hakim.. Ve bu sessizlikten AK PARTİ GEBZE'NİN 4 ATLISI da nasiplenmiş olacaklar ki; öylesine hareketsizler.. Kim mi bu AK PARTİ GEBZE'NİN 4 ATLISI? Ak Parti Gebze'de çağ kapatıp çağ açan 4 kişi.. 2003-2008 yılları arasında tam 5 yıl ilçe başkanlığı yapan Mehmet Ali Okur'u koltuğundan indirerek onun 8 yıla gitmesine engel olan 4 kişi.. Yılmaz Bayram, Mikdat Aydın, Yalçın Coştur ve Ertuğrul Çırak.. Dördü de Mehmet Ali Okur'un ilçe yönetiminde idi ve dördü birden ortak hareket ederek, onu koltuğundan indirdikten sonra Mehmet Ali Okur'un ilçe başkan adayı olamadığı veya olmadığı bir kongrede içlerinden Yılmaz Bayram'ı ilçe başkanı seçtiler.. Bu 4 atlı öyle  fena bir 4 atlı idi ki;  o kongrede Yılmaz Bayram'ın karşısına ilçe başkan adayı olarak çıkan Halim Turgut, dönemin Gebze Belediye Başkanı İbrahim Pehlivan ile Mehmet Ali Okur'un açık desteğine rağmen başkan seçilememişti.. Ve şimdi bir dönemler Ak Parti Kocaeli’nin en güçlü ve en dinamik ilçe teşkilatı olan Ak parti Gebze İlçe Teşkilatı yeni bir kongreye giderken gözler aday adayı arıyor.. Genç Selim Malkoç'tan başka bir adım ileri çıkan yok.. Onu bile boğmak isteyen çok.. Gözler eski ilçe başkanalrını arıyor Yok... Gelelim yazı başlığınnda sorduğum "AK PARTİ GEBZE'NİN 4 ATLISI NE YAPACAK" sorusunun cevabına.. Onlar da yoklar.. Sanırım onların da elleri kolları bağlı.. Yani anlayacağınız atlıların bile yaya kaldığı Gebze'de siyasetin patlayacağı ve anlı şanlı günlerine geri döneceği günler bir başka bahara kalmış durumda..

KH/CENGİZYUCAK Koronavirüs ile mücadele tedbirleri kapsamında ertelenen Ak parti Gebze ilçe kongresi ikinci bir erteleme olmazsa 11 Ekim 2020 Pazar günü yapılacak..

Gözler o kongreye ve kimlerin ilçe Başkan aday adayı ve kimin başkan adayı olabileceğine  çevriliyken, Ak Parti Gebze ilçe teşkilatında ve tabanında ise inanılmaz bir sessizlik ve hareketsizlik hakim..

Ve bu sessizlikten AK PARTİ GEBZE'NİN 4 ATLISI da nasiplenmiş olacaklar ki; öylesine hareketsizler..

Kim mi bu AK PARTİ GEBZE'NİN 4 ATLISI?
Ak Parti Gebze'de çağ kapatıp çağ açan 4 kişi..
2003-2008 yılları arasında tam 5 yıl ilçe başkanlığı yapan Mehmet Ali Okur'u koltuğundan indirerek onun 8 yıla gitmesine engel olan 4 kişi..
Yılmaz Bayram, Mikdat Aydın, Yalçın Coştur ve Ertuğrul Çırak..
Dördü de Mehmet Ali Okur'un ilçe yönetiminde idi ve dördü birden ortak hareket ederek, onu koltuğundan indirdikten sonra Mehmet Ali Okur'un ilçe başkan adayı olamadığı veya olmadığı bir kongrede içlerinden Yılmaz Bayram'ı ilçe başkanı seçtiler..

Bu 4 atlı öyle  fena bir 4 atlı idi ki;  o kongrede Yılmaz Bayram'ın karşısına ilçe başkan adayı olarak çıkan Halim Turgut, dönemin Gebze Belediye Başkanı İbrahim Pehlivan ile Mehmet Ali Okur'un açık desteğine rağmen başkan seçilememişti..

Ve şimdi bir dönemler Ak Parti Kocaeli’nin en güçlü ve en dinamik ilçe teşkilatı olan Ak parti Gebze İlçe Teşkilatı yeni bir kongreye giderken gözler aday adayı arıyor..
Genç Selim Malkoç'tan başka bir adım ileri çıkan yok..
Onu bile boğmak isteyen çok..
Gözler eski ilçe başkanalrını arıyor
Yok...

Gelelim yazı başlığınnda sorduğum "AK PARTİ GEBZE'NİN 4 ATLISI NE YAPACAK" sorusunun cevabına..
Onlar da yoklar..
Sanırım onların da elleri kolları bağlı..

Yani anlayacağınız atlıların bile yaya kaldığı Gebze'de siyasetin patlayacağı ve anlı şanlı günlerine geri döneceği günler bir başka bahara kalmış durumda..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.