KOCAELİLİ BABACANCILAR ANKARA GENEL MERKEZDE

Siyaset 08.07.2020 - 13:23, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİLİ BABACANCILAR ANKARA GENEL MERKEZDE

KH/CENGİZYUCAK Ali Babacan'ın kurduğu Deva Partisinin Kocaeli kurcular kurulunda yer alan Ak Paarti İzmit Belediyesi eski meclis üyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediye eski Başkan vekili Zekeriya Özak ile ANAP-DYP birleşmesi ile kurulan DP Kocaeli eski il başkanı Orhan Sarısüleymanoğlu beraberindeki Kocaelili kurucular ile birlikte Ankara'da Deva Partisi Genel Merkezinde görüldüler.. ZEKERİYA ÖZAK ADAY OLAMAMIŞTI 31 Mart 2020 seçimlerinde Ak Part İzmit Belediye Başkan adayı olmak isteyen Kocaeli Büyükşehir Belediye eski Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun  vekili Zekeriya Özak, Ak Parti Kocaeli ile yollarını ayırdı ve  DEVA Partsiine geçti.. Ali Babacan’ın  DEVA Partisi’ne katılan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski Başkan Vekili Zekariya Özak, yeni partisinin il kurucu heyetinde görevlendirildi. Özak ve beraberindekiler, DEVA Partisi’nin il ve ilçe teşkilatlarını oluşturacak. Bir dönem Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 2’nci adamı olarak görev yapan Zekeriya Özak, aylar önce Ak Partiden istifa etmişti. Ali Babacan’ın ekibine katılan Özak’ın adı, il başkanlığı için de geçiyordu. Geçtiğimiz perşembe günü, Adem Koç, Av. Banu Bilgin, Orhan Sarısüleyman ve Semih Taşveren ile birlikte Ankara’ya çağrılan Zekeriya Özak’a Kocaeli’de il kurucu heyetine katılma görevi verildi. İl Başkanı olarak seçilen Adem Koç, teşkilatlanma sürecini Av. Banu Bilgin, Orhan Sarısüleyman , Semih Taşveren ve Zekeriya Özak ile birlikte sürdürecek. Zekeriya Özak,  Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında kurulan AK Partinin Kocaeli İl Teşkilatı’nın kuruluşunda aktif olarak görev alarak, 2003 yılında İl Teşkilatı Yönetim Kurulu üyeliği yaptı.  28 Mart 2004 yerel seçimlerinde Saraybahçe Belediye Meclsi üyeliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi meclis üyeliği görevinde bulundu. 29 Mart 2009 yerel seçimlerinde İzmit Belediyesi Meclis Üyesi ve Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi seçildi. 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde İzmit Belediyesi ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliğine tekrar seçildi. 7 yıl Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekilliği ve KBB İmar ve Bayındırlık Komisyon Başkanlığı görevini yürüttü.  

KH/CENGİZYUCAK Ali Babacan'ın kurduğu Deva Partisinin Kocaeli kurcular kurulunda yer alan Ak Paarti İzmit Belediyesi eski meclis üyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediye eski Başkan vekili Zekeriya Özak ile ANAP-DYP birleşmesi ile kurulan DP Kocaeli eski il başkanı Orhan Sarısüleymanoğlu beraberindeki Kocaelili kurucular ile birlikte Ankara'da Deva Partisi Genel Merkezinde görüldüler..

ZEKERİYA ÖZAK ADAY OLAMAMIŞTI
Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, Halis Koç dahil, yakın çekim31 Mart 2020 seçimlerinde Ak Part İzmit Belediye Başkan adayı olmak isteyen Kocaeli Büyükşehir Belediye eski Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun  vekili Zekeriya Özak, Ak Parti Kocaeli ile yollarını ayırdı ve  DEVA Partsiine geçti..

Ali Babacan’ın  DEVA Partisi’ne katılan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski Başkan Vekili Zekariya Özak, yeni partisinin il kurucu heyetinde görevlendirildi. Özak ve beraberindekiler, DEVA Partisi’nin il ve ilçe teşkilatlarını oluşturacak.

Bir dönem Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 2’nci adamı olarak görev yapan Zekeriya Özak, aylar önce Ak Partiden istifa etmişti. Ali Babacan’ın ekibine katılan Özak’ın adı, il başkanlığı için de geçiyordu. Geçtiğimiz perşembe günü, Adem Koç, Av. Banu Bilgin, Orhan Sarısüleyman ve Semih Taşveren ile birlikte Ankara’ya çağrılan Zekeriya Özak’a Kocaeli’de il kurucu heyetine katılma görevi verildi. İl Başkanı olarak seçilen Adem Koç, teşkilatlanma sürecini Av. Banu Bilgin, Orhan Sarısüleyman , Semih Taşveren ve Zekeriya Özak ile birlikte sürdürecek.

Zekeriya Özak,  Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında kurulan AK Partinin Kocaeli İl Teşkilatı’nın kuruluşunda aktif olarak görev alarak, 2003 yılında İl Teşkilatı Yönetim Kurulu üyeliği yaptı. 

28 Mart 2004 yerel seçimlerinde Saraybahçe Belediye Meclsi üyeliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi meclis üyeliği görevinde bulundu. 29 Mart 2009 yerel seçimlerinde İzmit Belediyesi Meclis Üyesi ve Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi seçildi. 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde İzmit Belediyesi ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliğine tekrar seçildi. 7 yıl Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekilliği ve KBB İmar ve Bayındırlık Komisyon Başkanlığı görevini yürüttü.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.