HAYDAR AKAR'IN KEYFİNE DİYECEK YOK

Siyaset 07.07.2020 - 20:29, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

HAYDAR AKAR'IN KEYFİNE DİYECEK YOK

KH/CENGİZYUCAK Geçtiğimiz haftalarda CHP'li milletvekilleri arasında yapılan seçim sonucunda CHP TBMM Gurup Başkan vekilliğine seçilen Haydar Akar'a tebrik ziyaretleri devam ediyor.. Yeni görevinden ve milletvekili arkadaşlarının kendisine gösterdiği ilgiden dolayı çok mutlu olan CHP Kocaeli milletvekili Haydar Akar bugün kendisine makamında yapılan bir ziyareti sosyal medyadan " Beni TBMM Başkanvekilliği görevine layık gören Milletvekili arkadaşlarıma ve Meclis Genel Kuruluna teşekkür ediyorum. Bu onurlu görevi en iyi şekilde yerine getireceğime söz veriyor hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum.‬" mesajı ile paylaştı..

KH/CENGİZYUCAK Geçtiğimiz haftalarda CHP'li milletvekilleri arasında yapılan seçim sonucunda CHP TBMM Gurup Başkan vekilliğine seçilen Haydar Akar'a tebrik ziyaretleri devam ediyor..

Yeni görevinden ve milletvekili arkadaşlarının kendisine gösterdiği ilgiden dolayı çok mutlu olan CHP Kocaeli milletvekili Haydar Akar bugün kendisine makamında yapılan bir ziyareti sosyal medyadan " Beni TBMM Başkanvekilliği görevine layık gören Milletvekili arkadaşlarıma ve Meclis Genel Kuruluna teşekkür ediyorum. Bu onurlu görevi en iyi şekilde yerine getireceğime söz veriyor hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum.‬" mesajı ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.