AK PARTİ KOCAELİ'DE TUBA ŞENSOY DÖNEMİ Mİ?

23.06.2020 - 14:22, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ KOCAELİ'DE TUBA ŞENSOY DÖNEMİ Mİ?

KH/CENGİZYUCAK AK Kocaeli Kadın kolu başkanlığı için 2'si Gebze ve 2'si İzmit'ten olmak üzere 4 isim Ankara’ya mülakata çağrıldı.  AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz’ın 10 Haziran’da görevinden ayrılarak Genel Merkez’de görev almasının ardından yeni İl Kadın Kolları Başkanını belirlemek için çalışmalar devam ediyor. Başvurular arasında 4 isim yarın (23 Haziran Salı) AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığında mülakata davet edildi. Davet edilen isimler Gebze'den Tuğba Şensoy ve Av.Seda Kadaşlar Çelik ile İzmit'ten Büşra Özbay ile Av.Özlem Ekşi Şahinkaya. Çağrılan isimler ile görüşme yarın saat 10.30’da gerçekleştirilecek. Çağrılan isimlerden Tuba Şensoy ile Büşra Özbay'ın Başkan olarak seçilmesine daha fazla şans veriliyor.. -Tuba Şensoy: Gebze Belediyesi eski Meclis üyesi -Büşra Özbay: Ak Parti Kocaeli İl Başkan yardımcısı ve il sekreteri -Seda Kardaşlar Çelik: Ak Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyesi (Gebzeli) Av.Özlem Ekşi Şahinkaya: Ak Parti üyesi SON DAKİKA GELİŞMESİ; Ak Parti Kadın Kolları Genel Başkanlığındaki Kocaelili 4 aday ile yapılan mülakatlar sona erdi. Ak Parti Genel Merkez kayanaklarımızdan edindiğimiz son dakika bilgisine göre mülakttataki yüzyüze görüşmler neticesinde Tuba Şensoy'un ismi ön plana çıktı ve Ak Parti Kocaeli Kadın kolu Başkanı olarak atanması kesinleşti gibi.. Tuba Şensoy'un isminin açıklanması bekleniyor.. 

KH/CENGİZYUCAK AK Kocaeli Kadın kolu başkanlığı için 2'si Gebze ve 2'si İzmit'ten olmak üzere 4 isim Ankara’ya mülakata çağrıldı.  AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz’ın 10 Haziran’da görevinden ayrılarak Genel Merkez’de görev almasının ardından yeni İl Kadın Kolları Başkanını belirlemek için çalışmalar devam ediyor.

Başvurular arasında 4 isim yarın (23 Haziran Salı) AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığında mülakata davet edildi. Davet edilen isimler Gebze'den Tuğba Şensoy ve Av.Seda Kadaşlar Çelik ile İzmit'ten Büşra Özbay ile Av.Özlem Ekşi Şahinkaya.

Çağrılan isimler ile görüşme yarın saat 10.30’da gerçekleştirilecek. Çağrılan isimlerden Tuba Şensoy ile Büşra Özbay'ın Başkan olarak seçilmesine daha fazla şans veriliyor..

-Tuba Şensoy: Gebze Belediyesi eski Meclis üyesi
-Büşra Özbay: Ak Parti Kocaeli İl Başkan yardımcısı ve il sekreteri
-Seda Kardaşlar Çelik: Ak Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyesi (Gebzeli)
Av.Özlem Ekşi Şahinkaya: Ak Parti üyesi

SON DAKİKA GELİŞMESİ;
Ak Parti Kadın Kolları Genel Başkanlığındaki Kocaelili 4 aday ile yapılan mülakatlar sona erdi. Ak Parti Genel Merkez kayanaklarımızdan edindiğimiz son dakika bilgisine göre mülakttataki yüzyüze görüşmler neticesinde Tuba Şensoy'un ismi ön plana çıktı ve Ak Parti Kocaeli Kadın kolu Başkanı olarak atanması kesinleşti gibi..
Tuba Şensoy'un isminin açıklanması bekleniyor.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.