DARICA BELEDİYESİNDE MÜDÜRLER DEĞİŞİYOR

Dünya 23.06.2020 - 09:56, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

DARICA BELEDİYESİNDE MÜDÜRLER DEĞİŞİYOR

KH/CENGİZYUCAK 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Belediye başkanı seçilen Muzaffer Bıyık, Darıca Belediyesi Birim Müdürleri arasında görev değişikliğine gitmişti. Başkan Bıyık'ın önümüzdeki haftalarda Müdürlük kadrolarında yine isim değişikliğine gideceği ve bir kaç yeni Müdürlük birimlerinin kurulacağı öğrenildi.. Muzaffer Bıyık'ın görev değişikliği yapacağı Müdürülükler arasında İmar Müdürülüğü ve Fen İşleri Müdürülüğünün de olduğu bilgisine ulaşıldı..

KH/CENGİZYUCAK 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Belediye başkanı seçilen Muzaffer Bıyık, Darıca Belediyesi Birim Müdürleri arasında görev değişikliğine gitmişti. Başkan Bıyık'ın önümüzdeki haftalarda Müdürlük kadrolarında yine isim değişikliğine gideceği ve bir kaç yeni Müdürlük birimlerinin kurulacağı öğrenildi..

Muzaffer Bıyık'ın görev değişikliği yapacağı Müdürülükler arasında İmar Müdürülüğü ve Fen İşleri Müdürülüğünün de olduğu bilgisine ulaşıldı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.