CHP KARAMÜRSEL HARUN YILDIZLI'YI AĞIRLADI

Siyaset 25.02.2020 - 21:46, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

CHP KARAMÜRSEL HARUN YILDIZLI'YI AĞIRLADI

KH/CENGİZYÜCAK Kocaeli'de nefesler tutuldu 1 Mart 2020 tarihinde gerçekleşecek olan CHP il kongresinde Harun Yıkdızlı, Hikmet Erenkaya ve Bozkurt Uslu olmak üzere 3 adayın yarışacağı biliniyor. Darıca ilçe başkanı Gökhan Aktaş ve CHP Körfez İlçe Başkanı Bülent Yıldız kendi ilçe delegeleri ile görüştükten sonra  kongrede Harun Yıldızlı'ya oy vereceklerini açıkladılar..  Derince ilçe başkanı Birkan Koçak'ın açıklaması; Kongrede yönetim olarak Harun Yıldızlı’yı destekleyeceklerini ve il delegelerinin büyük çoğunluğunun da yine Yıldızlı’yı istediğini duyuran ilçe başkanı Birkan Koçak şu açıklamayı yaptı: “İlçe yönetim kurulu toplantımızda, uzun süredir takip ettiğimiz seçim sürecini ve adayları değerlendirdik. Toplantının sonunda oylama yapıldı ve oy birliği ile Derince İlçe örgütümüz; Harun Yıldızlı’ya desteklerini beyan etti. Delegelerimizin büyük çoğunluğu da Harun Yıldızlı’dan yana karar verdiğinden dolayı delegenin iradesine saygı duyduğumuzu kamuoyuna saygı ile arz ederiz” CHP Çayırova Yıldızlı Dedi CHP Çayırova İlçe örgütü, il delegeleriyle yemekli programda bir araya geldi. Programa Çayırova ilçe yönetimi, Meclisüyeleri ve il delegeleri katılım sağladılar. İl delegelerinin duygu ve düşüncelerini alan ilçe başkanı Cihan Soyluçiçek, delegelerin fikirlerine saygı göstereceğini ve çıkan sonuca göre bir duruş sergileyeceğinin altını çizdi. İl delegelerinin konuşması ve kararları sonucunda büyük bir çoğunluğun ortak kanısı olan isim Özgür Harun Yıldızlı olarak çıkmıştır. Proğrama katılamayan il delegeleriyle tek tek görüşüp fikirlerini alan başkan Soyluçiçek Özgür Harun Yıldızlı’ya örgüt olarak destek verdiklerini belirtmiştir. CHP Karamürsel İlçe Harun Yıldızlı'yı ağırladı CHP Karamürsel İlçe Başkanı Suat Ülkü , Yönetim Kurulu üyeleri ve kongre il delegeleri bugün CHP Kocaeli İl Başkan adayı Harun Yıldızlı'yı, Karamürsel ilçe teşkilatında ağırlayarak CHP Kocaeli ile ilgili projelerini dinledi.. Buuluşmadan Hurun Yıldızlı, ilçe başkanı Suat Ülkü ve delegelerin mutlu olmaları dikkatlerden kaçmadı..

KH/CENGİZYÜCAK Kocaeli'de nefesler tutuldu 1 Mart 2020 tarihinde gerçekleşecek olan CHP il kongresinde Harun Yıkdızlı, Hikmet Erenkaya ve Bozkurt Uslu olmak üzere 3 adayın yarışacağı biliniyor.

Darıca ilçe başkanı Gökhan Aktaş ve CHP Körfez İlçe Başkanı Bülent Yıldız kendi ilçe delegeleri ile görüştükten sonra  kongrede Harun Yıldızlı'ya oy vereceklerini açıkladılar.. 

Derince ilçe başkanı Birkan Koçak'ın açıklaması;
Kongrede yönetim olarak Harun Yıldızlı’yı destekleyeceklerini ve il delegelerinin büyük çoğunluğunun da yine Yıldızlı’yı istediğini duyuran ilçe başkanı Birkan Koçak şu açıklamayı yaptı: “İlçe yönetim kurulu toplantımızda, uzun süredir takip ettiğimiz seçim sürecini ve adayları değerlendirdik. Toplantının sonunda oylama yapıldı ve oy birliği ile Derince İlçe örgütümüz; Harun Yıldızlı’ya desteklerini beyan etti. Delegelerimizin büyük çoğunluğu da Harun Yıldızlı’dan yana karar verdiğinden dolayı delegenin iradesine saygı duyduğumuzu kamuoyuna saygı ile arz ederiz”

CHP Çayırova Yıldızlı Dedi
CHP Çayırova İlçe örgütü, il delegeleriyle yemekli programda bir araya geldi. Programa Çayırova ilçe yönetimi, Meclisüyeleri ve il delegeleri katılım sağladılar.
İl delegelerinin duygu ve düşüncelerini alan ilçe başkanı Cihan Soyluçiçek, delegelerin fikirlerine saygı göstereceğini ve çıkan sonuca göre bir duruş sergileyeceğinin altını çizdi. İl delegelerinin konuşması ve kararları sonucunda büyük bir çoğunluğun ortak kanısı olan isim Özgür Harun Yıldızlı olarak çıkmıştır. Proğrama katılamayan il delegeleriyle tek tek görüşüp fikirlerini alan başkan Soyluçiçek Özgür Harun Yıldızlı’ya örgüt olarak destek verdiklerini belirtmiştir.

CHP Karamürsel İlçe Harun Yıldızlı'yı ağırladı
CHP Karamürsel İlçe Başkanı Suat Ülkü , Yönetim Kurulu üyeleri ve kongre il delegeleri bugün CHP Kocaeli İl Başkan adayı Harun Yıldızlı'yı, Karamürsel ilçe teşkilatında ağırlayarak CHP Kocaeli ile ilgili projelerini dinledi..
Buuluşmadan Hurun Yıldızlı, ilçe başkanı Suat Ülkü ve delegelerin mutlu olmaları dikkatlerden kaçmadı..

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta ve açık hava

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.