İŞTE KOCAELİ İÇİN KAR TAHMİNİ

06.02.2020 - 19:45, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

İŞTE KOCAELİ İÇİN KAR TAHMİNİ

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü, günler öncesinden kar uyarısı yaptı ancak tahminlerde kimi değişiklikler yaşandı. Perşembe günü kar yağışının etkili olacağı duyurulmuştu ancak bu sonrasında karla karışık yağmura dönüştü. Cuma, cumartesi ve pazar gününün de kar yağışı ile geçeceği duyuruldu fakat bunda da değişiklik oldu, 5 günlük hava tahmin raporunda cuma ve cumartesi günü için kar yağışı tahmini sürerken pazar günü için tahmin değişti. Öte yandan kar yağışının cuma günü hangi saatte başlayacağına dair günlük tahminler de yayımlandı. Buna göre cuma günü de gece geç saatlere kadar kar yağışı yok. Yağış, saat 21.00’de başlayacak ve cumartesi günü de sürecek. Öncesinde karla karışık yağmur beklentisi olduğu için kentin beyaz örtüyle kaplanma ihtimali zor görülüyor. Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğünden alınan hava tahmin raporuna göre bugün saat 15.00-18.00 saatleri arasında karla karışık yağmur beklendiği bilgisine yer verilmiş.

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü, günler öncesinden kar uyarısı yaptı ancak tahminlerde kimi değişiklikler yaşandı. Perşembe günü kar yağışının etkili olacağı duyurulmuştu ancak bu sonrasında karla karışık yağmura dönüştü.

Cuma, cumartesi ve pazar gününün de kar yağışı ile geçeceği duyuruldu fakat bunda da değişiklik oldu, 5 günlük hava tahmin raporunda cuma ve cumartesi günü için kar yağışı tahmini sürerken pazar günü için tahmin değişti. Öte yandan kar yağışının cuma günü hangi saatte başlayacağına dair günlük tahminler de yayımlandı. Buna göre cuma günü de gece geç saatlere kadar kar yağışı yok.

Yağış, saat 21.00’de başlayacak ve cumartesi günü de sürecek. Öncesinde karla karışık yağmur beklentisi olduğu için kentin beyaz örtüyle kaplanma ihtimali zor görülüyor. Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğünden alınan hava tahmin raporuna göre bugün saat 15.00-18.00 saatleri arasında karla karışık yağmur beklendiği bilgisine yer verilmiş.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.