KOCAELİ'DEN ÇIKIP ULUSLAR ARASI OLDULAR

03.02.2020 - 00:48, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİ'DEN ÇIKIP ULUSLAR ARASI OLDULAR

KH/CENGİZYÜCAK Kocaeli Karamürselli gazeteci Ahmet Öz Başkanlığında kurulan UGC-Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Yalova Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay ı Ziyaret Etti.. Yalova Subaşı Belediyesinin çalışmaları hakkında belediye başkanı Turan Canbay, Uluslararası Gazeteciler Cemiyetine bilgilendirme yaptı. Cemiyet Genel Başkanı Ahmet Öz, Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay a çalışmalarında ve yapacağı projelerde başarılarının devamını diledi.. Yalova Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay ”UGC-Uluslararası Gazeteciler Cemiyetinin başta ülkemiz olmak üzere tüm gazetecilere hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederek çalışmalarında başarılar dilerim” dedi... Başkan Öz ziyaret sonrası şu açıklamalarda bulundu; "Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti başta Türkiye olmak üzere dünyanın her yerinde faaliyet gösterecektir. Amacımız gazetecilerimiz ile eş ve çocuklarının yaşamlarında bir sürü imkânlar sunarak ekonomilerine katkıda bulunacağız. Türk asınını güçlendireceğiz. Tamamen basın kurumunun siyaset üstü kurum olması için elimizden geleni yapacağız. Türkiye nin 81 ili başta olmak üzere yurt dışında da şubeler açacağız. Yabancı Gazeteciler ile Türk Gazetecileri bir araya getireceğiz. Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti olarak alacağımız tüm üyelerin aktif olarak çalışacak ve projeler oluşturacak seviyelerde olmasına özen göstereceğiz” 

KH/CENGİZYÜCAK Kocaeli Karamürselli gazeteci Ahmet Öz Başkanlığında kurulan UGC-Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Yalova Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay ı Ziyaret Etti..

Yalova Subaşı Belediyesinin çalışmaları hakkında belediye başkanı Turan Canbay, Uluslararası Gazeteciler Cemiyetine bilgilendirme yaptı. Cemiyet Genel Başkanı Ahmet Öz, Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay a çalışmalarında ve yapacağı projelerde başarılarının devamını diledi..

Yalova Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay ”UGC-Uluslararası Gazeteciler Cemiyetinin başta ülkemiz olmak üzere tüm gazetecilere hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederek çalışmalarında başarılar dilerim” dedi...

Başkan Öz ziyaret sonrası şu açıklamalarda bulundu;
"Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti başta Türkiye olmak üzere dünyanın her yerinde faaliyet gösterecektir. Amacımız gazetecilerimiz ile eş ve çocuklarının yaşamlarında bir sürü imkânlar sunarak ekonomilerine katkıda bulunacağız. Türk asınını güçlendireceğiz. Tamamen basın kurumunun siyaset üstü kurum olması için elimizden geleni yapacağız. Türkiye nin 81 ili başta olmak üzere yurt dışında da şubeler açacağız. Yabancı Gazeteciler ile Türk Gazetecileri bir araya getireceğiz. Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti olarak alacağımız tüm üyelerin aktif olarak çalışacak ve projeler oluşturacak seviyelerde olmasına özen göstereceğiz” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.