ÇİLER'DEN GEBZE İÇİN FLAŞ ÖNERİ

Dünya 30.01.2020 - 11:57, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

ÇİLER'DEN GEBZE İÇİN FLAŞ ÖNERİ

KH/CENGİZYÜCAK Gebze Ticaret Odası Ocak ayı olağan Meclis Toplantısı GTO Yönetimi ve Meclis üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Başkan Çiler Askeri Kışladan boşalan alana tam donanımlı Deprem Toplanma Merkezi yapılmasını önerdi.. GTO Başkanı Nail Çiler, Elazığ ve Malatya depremi sonrası Oda üyelerinin gösterdiği hassasiyet ve çabaya teşekkür ederek, GTO olarak planladıkları deprem tedbirleri ve projelerini paylaştıktan sonra Gebze'de olası bir deprem anında kullanılmak üzere Askeri Kışladan boşalan alana tam donanımlı Deprem Toplanma Merkezi yapılması için her türlü desteğe hazır olduklarını belirtti...

KH/CENGİZYÜCAK Gebze Ticaret Odası Ocak ayı olağan Meclis Toplantısı GTO Yönetimi ve Meclis üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Başkan Çiler Askeri Kışladan boşalan alana tam donanımlı Deprem Toplanma Merkezi yapılmasını önerdi..

GTO Başkanı Nail Çiler, Elazığ ve Malatya depremi sonrası Oda üyelerinin gösterdiği hassasiyet ve çabaya teşekkür ederek, GTO olarak planladıkları deprem tedbirleri ve projelerini paylaştıktan sonra Gebze'de olası bir deprem anında kullanılmak üzere Askeri Kışladan boşalan alana tam donanımlı Deprem Toplanma Merkezi yapılması için her türlü desteğe hazır olduklarını belirtti...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.