GEBZE'Yİ KARA SİNEKLER BASTI SAYIN BAŞKAN

09.09.2019 - 09:43, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZE'Yİ KARA SİNEKLER BASTI SAYIN BAŞKAN

KH/CENGİZYÜCAK  Gebze Osman Yılmaz mahallesinden haber merkezimizi arayan çok sayıda vatandaş "özellikle son bir haftadan beri adeta kara sineklerin işgaline uğradık" diye basın aracığı ile belediyeye ve kamuoyuna şikayette bulundular.. Vatandaşlar hava almak için camlarını veya balkon kapılarını açtıkları anda bile evlerinin sinekler tarafından adeta işgal edildiğini dile getirdiler.. Sokaktaki vatandaşlar ve mahalle esnafları da hava uçuşan sinekler yüzünden zor anlar yaşadıklarını belirttiler. Son bir haftadan beri mahallede ilaçlama çalışmalarının yetersiz olduğunu dile getiren vatandaşlar, “Belediyemizin bir an önce gerekli ilaçlamaları yapmasını ve gerekirse çöpler alındıktan sonra konteynirlerinin yıkatılmasını bekliyoruz.” şeklinde taleplerini bildirdiler...  

KH/CENGİZYÜCAK  Gebze Osman Yılmaz mahallesinden haber merkezimizi arayan çok sayıda vatandaş "özellikle son bir haftadan beri adeta kara sineklerin işgaline uğradık" diye basın aracığı ile belediyeye ve kamuoyuna şikayette bulundular..
Vatandaşlar hava almak için camlarını veya balkon kapılarını açtıkları anda bile evlerinin sinekler tarafından adeta işgal edildiğini dile getirdiler..

Sokaktaki vatandaşlar ve mahalle esnafları da hava uçuşan sinekler yüzünden zor anlar yaşadıklarını belirttiler.

Son bir haftadan beri mahallede ilaçlama çalışmalarının yetersiz olduğunu dile getiren vatandaşlar, “Belediyemizin bir an önce gerekli ilaçlamaları yapmasını ve gerekirse çöpler alındıktan sonra konteynirlerinin yıkatılmasını bekliyoruz.” şeklinde taleplerini bildirdiler...

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.