AK PARTİ GEBZE HAREKETLENDİ

Siyaset 16.08.2019 - 22:50, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ GEBZE HAREKETLENDİ

KH/SİYASET Bir taraftan Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz ay gerçekleştirdiği İl Başkanları toplantısında Eylül ayında kongreler olacağının işaretini vermesi diğer taraftan TBMM'nin tatil edilmesi ile birlikte Ak Partili milletvekillerinin kendi seçim bölgelerine gelmeleri üzerine Ak Parti il, ilçe ve belde teşkilatlarında kongrelere dönük bir haraketlilikler gözlemlendi.. Ak Parti Gebze camiasında da ilçe kongresine dönük hesaplar yapılmaya başlarken, partililerin birbirlerine  ziyaretleri dikkat çekmeye başladı.. Ak Parti Kocaeli milletvekili Cemil Yaman bugün Ak Parti Gebze eski ilçe başkanı Hasan Soba ile birlikte Ak Parti Gebze'nin kurucu başkanı ve eski belediye başkan yardımcısı Metin Gökçe'yi işyerinde ziyaret ederek yerel ve ulusal siyasi gündem üzerine sohbette bulundular..

KH/SİYASET Bir taraftan Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz ay gerçekleştirdiği İl Başkanları toplantısında Eylül ayında kongreler olacağının işaretini vermesi diğer taraftan TBMM'nin tatil edilmesi ile birlikte Ak Partili milletvekillerinin kendi seçim bölgelerine gelmeleri üzerine Ak Parti il, ilçe ve belde teşkilatlarında kongrelere dönük bir haraketlilikler gözlemlendi..
Ak Parti Gebze camiasında da ilçe kongresine dönük hesaplar yapılmaya başlarken, partililerin birbirlerine  ziyaretleri dikkat çekmeye başladı..
Ak Parti 
Kocaeli milletvekili Cemil Yaman bugün Ak Parti Gebze eski ilçe başkanı Hasan Soba ile birlikte Ak Parti Gebze'nin kurucu başkanı ve eski belediye başkan yardımcısı Metin Gökçe'yi işyerinde ziyaret ederek yerel ve ulusal siyasi gündem üzerine sohbette bulundular..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.