KÖŞKER'İ DUYAN ÇİLER GAZA BASTI

12.08.2019 - 09:40, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KÖŞKER'İ DUYAN ÇİLER GAZA BASTI

KH/CENGİZYÜCAK 4 Nisan 2018 tarihinde yapılan Gebze Ticaret Odası seçimlerinde mevcut Başkan Nail Çiler'in listesi 25’te 25 yaparak kazanınca, Nail çiler 3. dönem için de GTO başkanı olarak seçilmişti.. Odalar kanununa göre Ticaret Odası kongreleri de üç yılda bir gerçekleştiriliyor. Buna göre TOBB bir 6 ay daha uzatmadığı sürece 4 Nisan 2021 tarihinde Gebze Ticaret Odası kongreye gidecek. Mevcut Başkan Nail Çiler'in 4. dönemede de Başkanlığa aday olacağına kesin gözü iel bakılırken daha bugünden Nail Çiler'i başkanlık koltuğundan indirmek için GTO camiasında yoğun bir çalışma yapıldığı  kulislerde yüksek sesle dillendiriliyor.. Geçtiğimiz kongrelerde Nail Çiler'in karşısına güçlü bir başkan adayı çıkmadığı için Nail Çiler'in çok rahat bir şekilde kongre kazandığını idrak eden muhalif cephenin bu kez güçlü bir GTO Başkan adayı arayışı içinde oldukları dile getirilirken, Gebze Belediyesi eski başkanı ve sanayici Adnan Köşker'e "GTO Başkan adayımız ol" şeklinde tekliflerin gittiği de konuşuluyor..  Adnan Köşker'in bu tekliflere nasıl bie cevap verdiği bilinmezken böylesi bir karşılaşmada kongrenin çok çetin bir mücadeleye sahne olması bekleniyor.. Bakalım 20 ay sonraki GTO kongresinde bu karşılaşma olacak mı? KÖŞKER'İ DUYAN ÇİLER GAZA BASTI Yukarıdaki yorumu 19 Temmuz 2019 tarihinde bu sütunlardan yaptığımda ilk olarak Nail Çiler bana "Cengiz bey ben Adnan beyi 2013 GTO kongresinde zaten yenmiştim. Şimdi karşıma aday olarak çıkarsa  yine yenerim" dediğinde "Adnan Köşker GTO başkanlığına mı aday oldu 2013'de" diye sorduğumda "aday değildi ama Gebze Belediye Başkanı olarak benim karşımda olan listelere ve isimlere destek verdi" dedi.. Köşker ise bu yoruma "ben o kongrede o dediklerine destek vermiş olsaydım, Nail bey bugün GTO Başkanı olamazdı" diye cevap verdi.. Öte yandan bu haberimiz üzerine Nail Çiler'in yakın çevresine "Anan Köşker'in benim karşımda hiç şansı olmaz" dediği ve  Köşker'e yakın isimlere de "Adnan beyin benim karşımda çok çalışması lazım çookkkk" şeklinde göndermelerde bulunduğu da bana gelen duyumlar arasında.. Ve Ağustos itibariyle de Nail Çiler'in işi son güne yani kongre anına  bırakmadan halletmek için şimdiden harekete geçtiğini gözlemledik. Geçtiğimiz hafta Adnan Köşker ile aralarının pek de iyi olmadığı bilinen Gebze'nin yeni belediye başkanı Zinnur Büyükgöz'ü makamında ziyaret ederek bir görüşme gerçekleştiren Nail Çiler arefe günü de çarşı ve pazar esnaflarını tek tek ziyaret ederek hayırlı işler ve iyi bayramlar dileğinde bulundu.. Sonuç olarak "Adnan Köşker" adını duyan Nail Çiler 2021 GTO kongresi için şimdiden harekete geçti..      

KH/CENGİZYÜCAK 4 Nisan 2018 tarihinde yapılan Gebze Ticaret Odası seçimlerinde mevcut Başkan Nail Çiler'in listesi 25’te 25 yaparak kazanınca, Nail çiler 3. dönem için de GTO başkanı olarak seçilmişti..
Odalar kanununa göre Ticaret Odası kongreleri de üç yılda bir gerçekleştiriliyor. Buna göre TOBB bir 6 ay daha uzatmadığı sürece 4 Nisan 2021 tarihinde Gebze Ticaret Odası kongreye gidecek. Mevcut Başkan Nail Çiler'in 4. dönemede de Başkanlığa aday olacağına kesin gözü iel bakılırken daha bugünden Nail Çiler'i başkanlık koltuğundan indirmek için GTO camiasında yoğun bir çalışma yapıldığı  kulislerde yüksek sesle dillendiriliyor..
Geçtiğimiz kongrelerde Nail Çiler'in karşısına güçlü bir başkan adayı çıkmadığı için Nail Çiler'in çok rahat bir şekilde kongre kazandığını idrak eden muhalif cephenin bu kez güçlü bir GTO Başkan adayı arayışı içinde oldukları dile getirilirken, Gebze Belediyesi eski başkanı ve sanayici Adnan Köşker'e "GTO Başkan adayımız ol" şeklinde tekliflerin gittiği de konuşuluyor.. 
Adnan Köşker'in bu tekliflere nasıl bie cevap verdiği bilinmezken böylesi bir karşılaşmada kongrenin çok çetin bir mücadeleye sahne olması bekleniyor..
Bakalım 20 ay sonraki GTO kongresinde bu karşılaşma olacak mı?


KÖŞKER'İ DUYAN ÇİLER GAZA BASTI

Yukarıdaki yorumu 19 Temmuz 2019 tarihinde bu sütunlardan yaptığımda ilk olarak Nail Çiler bana "Cengiz bey ben Adnan beyi 2013 GTO kongresinde zaten yenmiştim. Şimdi karşıma aday olarak çıkarsa  yine yenerim" dediğinde "Adnan Köşker GTO başkanlığına mı aday oldu 2013'de" diye sorduğumda "aday değildi ama Gebze Belediye Başkanı olarak benim karşımda olan listelere ve isimlere destek verdi" dedi..

Köşker ise bu yoruma "ben o kongrede o dediklerine destek vermiş olsaydım, Nail bey bugün GTO Başkanı olamazdı" diye cevap verdi..
Öte yandan bu haberimiz üzerine Nail Çiler'in yakın çevresine "Anan Köşker'in benim karşımda hiç şansı olmaz" dediği ve  Köşker'e yakın isimlere de "Adnan beyin benim karşımda çok çalışması lazım çookkkk" şeklinde göndermelerde bulunduğu da bana gelen duyumlar arasında..
Ve Ağustos itibariyle de Nail Çiler'in işi son güne yani kongre anına  bırakmadan halletmek için şimdiden harekete geçtiğini gözlemledik.
Geçtiğimiz hafta Adnan Köşker ile aralarının pek de iyi olmadığı bilinen Gebze'nin yeni belediye başkanı Zinnur Büyükgöz'ü makamında ziyaret ederek bir görüşme gerçekleştiren Nail Çiler arefe günü de çarşı ve pazar esnaflarını tek tek ziyaret ederek hayırlı işler ve iyi bayramlar dileğinde bulundu..
Sonuç olarak "Adnan Köşker" adını duyan Nail Çiler 2021 GTO kongresi için şimdiden harekete geçti..    

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.