BİR BAŞKADIR DİLOVASI'NDA BAYRAMLAŞMA

Dünya 11.08.2019 - 16:20, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BİR BAŞKADIR DİLOVASI'NDA BAYRAMLAŞMA

KH/CENGİZYÜCAK İnsanlar dünyanın neresinde olursa olsun kültürlerlerini yaşatıp geleneklerini sürdürmek isterler.. Dilovası'na yerleşmiş bulunan doğu ve güneydoğu insanları da Dilovas'ında kendi kültürlerini ve göreneklerini yaşatmaya devam ediyorlar. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir bugün Dilovalılara evlerinde mekanlarında bayram ziyaretlerinde bulundu. Başkan Şayir'i evlerinin bahçelerinde veya kapı önlerinde yere halı sererek hazırladıkları yer sofralarında ağırlayan Dilovalılar bu ziyaretten oldıukça mutlu olurken yer sofrasında çayını keyifle yudumlayan Başkan Şayir o anları sosyal medyadan " Çat kapı yaparak Dilovalı Hemşehrilerimin gönül sohbetlerine eşlik edip, bayram sevinçlerin ortak olduk.." mesajı ile paylaştı..

KH/CENGİZYÜCAK İnsanlar dünyanın neresinde olursa olsun kültürlerlerini yaşatıp geleneklerini sürdürmek isterler.. Dilovası'na yerleşmiş bulunan doğu ve güneydoğu insanları da Dilovas'ında kendi kültürlerini ve göreneklerini yaşatmaya devam ediyorlar.
ResimDilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir bugün Dilovalılara evlerinde mekanlarında bayram ziyaretlerinde bulundu. Başkan Şayir'i evlerinin bahçelerinde veya kapı önlerinde yere halı sererek hazırladıkları yer sofralarında ağırlayan Dilovalılar bu ziyaretten oldıukça mutlu olurken yer sofrasında çayını keyifle yudumlayan Başkan Şayir o anları sosyal medyadan " Çat kapı yaparak Dilovalı Hemşehrilerimin gönül sohbetlerine eşlik edip, bayram sevinçlerin ortak olduk.." mesajı ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.