DİLOVASI'NDA BAYRAMDAN ÖNCE AÇILACAK

06.08.2019 - 15:03, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

DİLOVASI'NDA BAYRAMDAN ÖNCE AÇILACAK

Dilovası belediye başkanı Hamza Şayir, Eynerce Kavşağı projesinin bir kısım bağlantılarının Bayramdan önce trafiğe açılabileceğini açıkladı.. Kocaeli Büyükşeehir Belediyesince yapımı devam eden Eynerce Kavşağı çalışmalarını yerinde denetleyen ve bilgi alan Başkan Şayir "Eynerce Kavşağında çalışmalar tüm hızı ile devam ediyor. Orhangazi Mahallesi ve Kayapınar Mahallesi Bağlantı yolu bayram öncesi kısmi olarak ulaşıma açılarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak" dedi.

Dilovası belediye başkanı Hamza Şayir, Eynerce Kavşağı projesinin bir kısım bağlantılarının Bayramdan önce trafiğe açılabileceğini açıkladı..
Kocaeli Büyükşeehir Belediyesince yapımı devam eden Eynerce Kavşağı çalışmalarını yerinde denetleyen ve bilgi alan Başkan Şayir "Eynerce Kavşağında çalışmalar tüm hızı ile devam ediyor. Orhangazi Mahallesi ve Kayapınar Mahallesi Bağlantı yolu bayram öncesi kısmi olarak ulaşıma açılarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.