ABD'den geliyor.. 11:30'da İstanbul'da

24.07.2019 - 09:44, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

ABD'den geliyor.. 11:30'da İstanbul'da

Hakan Atilla, Türkiye'ye gönderildi ABD'deki İran yaptırımları davasında suçlu bulunan ve tutulduğu cezaevinden tahliye edilen eski Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla, Türk Hava Yollarının (THY) 19.05 uçağı ile New York JFK Havalimanı'ndan İstanbul'a gönderildi. Hakan Atilla twitter'dan "TSİ 02:05’te uçağımız hareket etti. Çarşamba günü TSİ 11:30’da İstanbul Havalimanında olacağız. Uğurlamaya gelen Washington Büyükelçimiz Serdar Kılıç ve New York Başkonsolosumuz Alper Aktaş’a ve Twitter üzerinden destek mesajları yollayan herkese teşekkür ediyorum." mesajını paylaştı..    TSİ 02:05’te uçağımız hareket etti. Çarşamba günü TSİ 11:30’da İstanbul Havalimanında olacağız.Uğurlamaya gelen Washington Büyükelçimiz Serdar Kılıç ve New York Başkonsolosumuz Alper Aktaş’a ve Twitter üzerinden destek mesajları yollayan herkese teşekkür ediyorum. İyi geceler. pic.twitter.com/ulUJUpHpCb— Hakan Atilla (@HakannAtillaa) 24 Temmuz 2019

Hakan Atilla, Türkiye'ye gönderildi

ABD'deki İran yaptırımları davasında suçlu bulunan ve tutulduğu cezaevinden tahliye edilen eski Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla, Türk Hava Yollarının (THY) 19.05 uçağı ile New York JFK Havalimanı'ndan İstanbul'a gönderildi.

Hakan Atilla twitter'dan "TSİ 02:05’te uçağımız hareket etti. Çarşamba günü TSİ 11:30’da İstanbul Havalimanında olacağız. Uğurlamaya gelen Washington Büyükelçimiz Serdar Kılıç ve New York Başkonsolosumuz Alper Aktaş’a ve Twitter üzerinden destek mesajları yollayan herkese teşekkür ediyorum." mesajını paylaştı.. 
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.