CANAN KAFTANCIOĞLU DEPREMİ!

22.07.2019 - 16:17, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

CANAN KAFTANCIOĞLU DEPREMİ!

Nihat Genç "Canan Kaftancıoğlu’nu öven insanların bulunduğu bir yerde bulunmam mümkün değil" diyerek OdaTV'den ayrıldı.. Ünlü gazetci- Yazar Nihat Genç, uzun yıllar yazdığı OdaTv'nin özellikle İstanbul seçimlerinden sonra çok yanlış bir yola girdiğini belirterek, artık OdaTv'de yazamayacağını açıkladı Oda TV’nin İmamoğlu ve HDP haberlerini eleştiren Genç, “Bakıyorum ki Odatv’de sapma var. Yanlış bir yola girilmiş. Bazen bilmediğin yollarda gidersin, bir sapağa girersin yanlış bir yola çıkarsın. Ben hep öyle yaptım. Yanlış yola girdiysem geri dönmüşümdür. Ama Odatv, 5-6 aydır; İmamoğlu aday olduktan sonra o kadar artık üç dört defa yanlış yola girdi. Artık geri dönsek de çıkamayız. Benim burada Canan Kaftancıoğlu’nu öven insanların bulunduğu bir yerde bulunmam mümkün değildir. ” dedi..

Oda TV'de Kaftancıoğlu depremiNihat Genç "Canan Kaftancıoğlu’nu öven insanların bulunduğu bir yerde bulunmam mümkün değil" diyerek OdaTV'den ayrıldı..

Ünlü gazetci- Yazar Nihat Genç, uzun yıllar yazdığı OdaTv'nin özellikle İstanbul seçimlerinden sonra çok yanlış bir yola girdiğini belirterek, artık OdaTv'de yazamayacağını açıkladı

Oda TV’nin İmamoğlu ve HDP haberlerini eleştiren Genç, “Bakıyorum ki Odatv’de sapma var. Yanlış bir yola girilmiş. Bazen bilmediğin yollarda gidersin, bir sapağa girersin yanlış bir yola çıkarsın. Ben hep öyle yaptım. Yanlış yola girdiysem geri dönmüşümdür. Ama Odatv, 5-6 aydır; İmamoğlu aday olduktan sonra o kadar artık üç dört defa yanlış yola girdi. Artık geri dönsek de çıkamayız. Benim burada Canan Kaftancıoğlu’nu öven insanların bulunduğu bir yerde bulunmam mümkün değildir. ” dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.