DARICALI KOMÜNİSTLERİN KONUĞU OLDU

Siyaset 22.07.2019 - 08:41, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

DARICALI KOMÜNİSTLERİN KONUĞU OLDU

Darıcalı Komünistlerin konuğu olan gazeteci yazar Barış Terkoğlu: Cumhuriyet düzeni çökerken imtiyazlar yükseliyor TKP Darıca örgütünün düzenlediği “Metastaz Ve Devletin Yeni Düzeni” etkinliğine Metastaz kitabının ve Cumhuriyet gazetesi köşe yazarı Barış Terkoğlu konuşmacı olarak katıldı. Buluşmanın açılış konuşmasını yapan Tarık Bozkurt cumhuriyet son dönemlerinde devlette yaşanan dağılma durumu ve sınıfsal bağlamı üzerine bilgi verdikten sonra “Sosyal, demokratik devlet yerine eşitliği, kamuculuğu savunan hukuk devletini tercih ediyoruz” sözü Barış Terkoğlu’na bıraktı. Metastaz kitabının yazarlarından Barış Terkoğlu yapıt üzerinden cemaatlere ve Hükümet ile ilişkilerine değinerek, 'Türkiye de son 15 yıldır çeşitli şekillerde eleştirdiğimiz cumhuriyet düzeni çöktü. İmtiyazlar yükseldi' dedi.

Darıcalı Komünistlerin konuğu olan gazeteci yazar Barış Terkoğlu: Cumhuriyet düzeni çökerken imtiyazlar yükseliyor
TKP Darıca örgütünün düzenlediği “Metastaz Ve Devletin Yeni Düzeni” etkinliğine Metastaz kitabının ve Cumhuriyet gazetesi köşe yazarı Barış Terkoğlu konuşmacı olarak katıldı.
Buluşmanın açılış konuşmasını yapan Tarık Bozkurt cumhuriyet son dönemlerinde devlette yaşanan dağılma durumu ve sınıfsal bağlamı üzerine bilgi verdikten sonra “Sosyal, demokratik devlet yerine eşitliği, kamuculuğu savunan hukuk devletini tercih ediyoruz” sözü Barış Terkoğlu’na bıraktı.
Metastaz kitabının yazarlarından Barış Terkoğlu yapıt üzerinden cemaatlere ve Hükümet ile ilişkilerine değinerek, 'Türkiye de son 15 yıldır çeşitli şekillerde eleştirdiğimiz cumhuriyet düzeni çöktü. İmtiyazlar yükseldi' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.