SİYASET İŞTE BİR VARSIN BİR YOKSUN!

Siyaset 15.07.2019 - 08:20, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

SİYASET İŞTE BİR VARSIN BİR YOKSUN!

SİYASETKULİSİ/CENGİZYÜCAK Bırakınız geçmiş siyaset tarihini bir tarafa siyasetin yakın dönemlerinde yaşananlar bile "siyaset işte bir varsın bir yoksun" dedirtiyor.. Gebze'de 2009-2019 yılları arasında 10 yıl boyunca Belediye Başkanlığı yapan Adnan Köşker, 31 Mart 2019 yerel seçimleri ile 15 yıla hazırlanırken 1 Nisan 2019 sabahı koltuksuz kaldı.. AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı olarak 31 Mart Yerel Seçimlerinde Gebze’den Belediye Başkanı seçilen Zinnur Büyükgöz belediye başkanlık makamında düzenlenen devir teslim töreni ile Belediye Başkanlığı görevini Belediye Başkanı Adnan Köşker’den devralmaya giderken kendsine AK Parti Kocaeli İl başkan vekili Mikdat Aydın, Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Serkan Kural, yeni dönem belediye meclis üyeleri, ilçe yöneticileri ve çok sayıda partili eşlik etmişti.. O gün Adnan Köşker koltuksuz kalmanın hüznünü yaşarken diğerleri ise önlerinin açık oluğu siyaset için yeni planlar tasarlıyorlardı kafalarında.. Oysa o tarihten 29 gün sonra Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy görevden alınarak ve ondan 18 gün sonra da Ak Parti Kocaeli İl Başkan vekili Mikdat Aydın, yeni Başkan Mehmet Ellibeş'in İl Yönetim Kuruluna dahi gremeyerek "koltuksuz" kaldılar..   Evet Adnan Köşker'den koltuğu devralmaya gidenlerden Mikdat Aydın koltuksuz kalırken ben eminim ki şimdi Adnan Köşker içten içe "darısı İrfan Ayar'ın başına" diye ellerini ovuşturmuştur..  Siyaset işte bir üç beş on ve hatta on beş yıl derken nihayetinde bir bitiş anı çıkıyor yapanın karşısına.. 

SİYASETKULİSİ/CENGİZYÜCAK Bırakınız geçmiş siyaset tarihini bir tarafa siyasetin yakın dönemlerinde yaşananlar bile "siyaset işte bir varsın bir yoksun" dedirtiyor..
Gebze'de 2009-2019 yılları arasında 10 yıl boyunca Belediye Başkanlığı yapan Adnan Köşker, 31 Mart 2019 yerel seçimleri ile 15 yıla hazırlanırken 1 Nisan 2019 sabahı koltuksuz kaldı..
AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı olarak 31 Mart Yerel Seçimlerinde Gebze’den Belediye Başkanı seçilen Zinnur Büyükgöz belediye başkanlık makamında düzenlenen devir teslim töreni ile Belediye Başkanlığı görevini Belediye Başkanı Adnan Köşker’den devralmaya giderken kendsine AK Parti Kocaeli İl başkan vekili Mikdat Aydın, Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Serkan Kural, yeni dönem belediye meclis üyeleri, ilçe yöneticileri ve çok sayıda partili eşlik etmişti..
O gün Adnan Köşker koltuksuz kalmanın hüznünü yaşarken diğerleri ise önlerinin açık oluğu siyaset için yeni planlar tasarlıyorlardı kafalarında..
Oysa o tarihten 29 gün sonra Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy görevden alınarak ve ondan 18 gün sonra da Ak Parti Kocaeli İl Başkan vekili Mikdat Aydın, yeni Başkan Mehmet Ellibeş'in İl Yönetim Kuruluna dahi gremeyerek "koltuksuz" kaldılar..  
Evet Adnan Köşker'den koltuğu devralmaya gidenlerden Mikdat Aydın koltuksuz kalırken ben eminim ki şimdi Adnan Köşker içten içe "darısı İrfan Ayar'ın başına" diye ellerini ovuşturmuştur.. 
Siyaset işte bir üç beş on ve hatta on beş yıl derken nihayetinde bir bitiş anı çıkıyor yapanın karşısına.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.