En Güçlü Emeklilikte Yaşa Takılanlar derneği kuruldu

13.07.2019 - 22:31, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

En Güçlü Emeklilikte Yaşa Takılanlar derneği kuruldu

Nüfusu 500 binlere dayanan Dev sanayi kenti Gebze'de, Emeklilikte Yaşa Takılanlar derneği kuruldu.. İŞTE DERNEK TARAFINDAN YAPILAN KURULUŞ BASIN AÇIKLAMASI Değerli Gebze basın emekçileri, Gebze Emeklilikte Yaşa Takılanlar derneğimiz mağduriyetlerin giderilmesi için açıldı.. Olağanüstü genel kurulda federasyonlaşma kararı alan EYTSYDD, Türkiye genelinde örgütlenme çalışmalarını sürdürüyor. İlk dernekleşen Gebze derneğimiz olmuştur. Derneğimiz üylerimizle birlikte Yılmadan yorulmadan, bıkmadan, usanmadan kararlılıkla mücadelemiz sonuç alıncaya kadar devam edecektir inanıyoruz birlikte başaracağız birlikte kazanacağız. "Prim gününü doldurduğu halde yaş beklemek zorunda kalan milyonlarca insan var. Bu ciddi bir mağduriyet, bu kabul edilebilir bir şey değil. Çok basit bir yasal düzenlemeyle derhal çözülebilir ve çözülmesi gereken bir durum" Hükümetin EYT sorunu karşısında kör ve sağır bir yaklaşım içinde olduğunu "EYT mücadelesi eninde sonunda kazanılacaktır. Hatta kazanılmış da bir mücadeledir. Çünkü bütün Türkiye'nin vicdanında kazanılmış bir mücadeledir. EYT'nin maliyet tartışması haline getirilmesi kabul edilemez. Emeklilik bir maliyet, yük değil, bir haktır. Bu ülkede yaşayan herkes için. Devletin de temel sorumluluğu ve görevidir. Biz bu vatanın ÖZ EVLATLARI mağduriyetimizi haykırırken, ilgisiz kalınmayacağına inancımız tamdır. Bu onurlu hak arayışımızda sesimizi duyun. Gebze Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Engin Dengiz TEL: 05355293317 Başkan Yardımcısı Özgür Kotan TEL:05378816971 Genel Sekreter Selçuk Süzen TEL: 05345804230 Sayman Nuh Erdoğan Erdoğan TEL: 05335734720 Basın D. Gürcan Yüceak TEL: 05346516164 ADRES: Mustafapaşa Mah. Şehit Yılmaz Argon Cad. No. 116/E Gebze/Kocaeli

Nüfusu 500 binlere dayanan Dev sanayi kenti Gebze'de, Emeklilikte Yaşa Takılanlar derneği kuruldu..
İŞTE DERNEK TARAFINDAN YAPILAN KURULUŞ BASIN AÇIKLAMASI
Değerli Gebze basın emekçileri, Gebze Emeklilikte Yaşa Takılanlar derneğimiz mağduriyetlerin giderilmesi için açıldı.. Olağanüstü genel kurulda federasyonlaşma kararı alan EYTSYDD, Türkiye genelinde örgütlenme çalışmalarını sürdürüyor. İlk dernekleşen Gebze derneğimiz olmuştur. Derneğimiz üylerimizle birlikte Yılmadan yorulmadan, bıkmadan, usanmadan kararlılıkla mücadelemiz sonuç alıncaya kadar devam edecektir inanıyoruz birlikte başaracağız birlikte kazanacağız. "Prim gününü doldurduğu halde yaş beklemek zorunda kalan milyonlarca insan var. Bu ciddi bir mağduriyet, bu kabul edilebilir bir şey değil. Çok basit bir yasal düzenlemeyle derhal çözülebilir ve çözülmesi gereken bir durum" Hükümetin EYT sorunu karşısında kör ve sağır bir yaklaşım içinde olduğunu "EYT mücadelesi eninde sonunda kazanılacaktır.
Hatta kazanılmış da bir mücadeledir. Çünkü bütün Türkiye'nin vicdanında kazanılmış bir mücadeledir. EYT'nin maliyet tartışması haline getirilmesi kabul edilemez. Emeklilik bir maliyet, yük değil, bir haktır. Bu ülkede yaşayan herkes için. Devletin de temel sorumluluğu ve görevidir. Biz bu vatanın ÖZ EVLATLARI mağduriyetimizi haykırırken, ilgisiz kalınmayacağına inancımız tamdır. Bu onurlu hak arayışımızda sesimizi duyun. Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve ayakta duran insanlarGebze Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Engin Dengiz TEL: 05355293317 Başkan Yardımcısı Özgür Kotan TEL:05378816971 Genel Sekreter Selçuk Süzen TEL: 05345804230 Sayman Nuh Erdoğan Erdoğan TEL: 05335734720 Basın D. Gürcan Yüceak TEL: 05346516164 ADRES: Mustafapaşa Mah. Şehit Yılmaz Argon Cad. No. 116/E Gebze/Kocaeli

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.