MAHMUT CİVELEK'E İLGİ DEVAM EDİYOR

Siyaset 05.07.2019 - 05:28, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

MAHMUT CİVELEK'E İLGİ DEVAM EDİYOR

Ak Parti Kocaeli eski il başkanı Mahmut Civelek kendsinden sonraki başkanlar Şemsettin Ceyhan ve Abdullah Eryarsoy'a rağmen halen siyasi ilgiyi üzerinde tutmaya devam ediyor.. Civelek dün Gebze'den kalkıp İzmit'e işyerinde kendisini ziyarete gelen Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Gökhan Altıntaş ile Tükosiad Tüm Kobi ve Sanayici İş İnsanları derneği genel başkanı Nurettin Aslantürk'e İzmit’in meşhur dondurmasını ikram etti...

Ak Parti Kocaeli eski il başkanı Mahmut Civelek kendsinden sonraki başkanlar Şemsettin Ceyhan ve Abdullah Eryarsoy'a rağmen halen siyasi ilgiyi üzerinde tutmaya devam ediyor..
Civelek dün Gebze'den kalkıp İzmit'e işyerinde kendisini ziyarete gelen Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Gökhan Altıntaş ile Tükosiad Tüm Kobi ve Sanayici İş İnsanları derneği genel başkanı Nurettin Aslantürk'e İzmit’in meşhur dondurmasını ikram etti...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.