KOCAELİ'NİN BAŞKANI İSTANBUL SEÇİMLERİNDE

Siyaset 18.06.2019 - 23:01, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİ'NİN BAŞKANI İSTANBUL SEÇİMLERİNDE

23 Haziran 2014 İstanbul seçimlerinde Ak Parti ve MHP İstanbu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım'ın seçim kampanyasına destek için bugün İstanbul'a giden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın kahve ve STK ziyaretlerinde bulunduktan sonra mahalle halkına hitap etti.. Başkan Büyükakın'ın İstanbul'daki seçim çalışmalarına, Ak Partili Ardahan Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar ile KBB İstihdam Ofisi Başkanı Öztekin Kaşukci eşlik etti.. Büyükakın bugünkü seçim çalışma programı kapsamında İstanbul’da bulunan Doğu ve Güneydoğu hemşerileri ziyaret ettikten sonra  Posofluların misafiri oldu. Başkan Büyükakın çok moral bulduğu ziyaretler sonrasında göstermiş oldukları ilgili ve alakadan dolayı teşekkür etti...

23 Haziran 2014 İstanbul seçimlerinde Ak Parti ve MHP İstanbu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım'ın seçim kampanyasına destek için bugün İstanbul'a giden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın kahve ve STK ziyaretlerinde bulunduktan sonra mahalle halkına hitap etti..
Başkan Büyükakın'ın İstanbul'daki seçim çalışmalarına, Ak Partili Ardahan Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar ile KBB İstihdam Ofisi Başkanı Öztekin Kaşukci eşlik etti..
Büyükakın bugünkü seçim çalışma programı kapsamında İstanbul’da bulunan Doğu ve Güneydoğu hemşerileri ziyaret ettikten sonra  Posofluların misafiri oldu.
Başkan Büyükakın çok moral bulduğu ziyaretler sonrasında göstermiş oldukları ilgili ve alakadan dolayı teşekkür etti...
Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve iç mekan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.