AK PARTİ ÇAYIROVA'DA SORUN YOK

Siyaset 18.06.2019 - 04:00, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ ÇAYIROVA'DA SORUN YOK

AK Parti'de dün açıklanan il yönetimi listesinde Çayırova'dan gösterilen iki isim ilçe teşkilatında olumlu karşılandı. Listenin açıklanmasının ardından İlçe Başkanı Ekrem Karahan, yeni yöneticileri ile teşkilatta bir araya geldiler. Çayırova AK Parti İlçe Başkanı Ekrem Karahan, Kocaeli AK Parti İl Yönetim Kurulu Listesinde yer edinen Fevzi Mahmut Çelik ve Mustafa Usta ile bir araya gelerek her iki yönetim kurulu üyesni de tebrik ederek başarılar diledi.. AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ekrem Karahan sosyal medya hesabından duyurarak yaptığı açıklama da , "İl başkanımız Mehmet Ellibeş tarafından açıklanan il yönetim kurulunda Çayırovamızı temsil edecek olan Mustafa Usta abime ve Fevzi Mahmut Çelik kardeşime görevlerinde başarılar dilerim. Çayırovamıza hayırlı uğurlu olsun." mesajını paylaştı..

AK Parti'de dün açıklanan il yönetimi listesinde Çayırova'dan gösterilen iki isim ilçe teşkilatında olumlu karşılandı. Listenin açıklanmasının ardından İlçe Başkanı Ekrem Karahan, yeni yöneticileri ile teşkilatta bir araya geldiler.

Çayırova AK Parti İlçe Başkanı Ekrem Karahan, Kocaeli AK Parti İl Yönetim Kurulu Listesinde yer edinen Fevzi Mahmut Çelik ve Mustafa Usta ile bir araya gelerek her iki yönetim kurulu üyesni de tebrik ederek başarılar diledi..

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ekrem Karahan sosyal medya hesabından duyurarak yaptığı açıklama da , "İl başkanımız Mehmet Ellibeş tarafından açıklanan il yönetim kurulunda Çayırovamızı temsil edecek olan Mustafa Usta abime ve Fevzi Mahmut Çelik kardeşime görevlerinde başarılar dilerim. Çayırovamıza hayırlı uğurlu olsun." mesajını paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.