Kocaeli Körfez Belediye Başkanı Söğüt'e Gebze'den Acı haber!

09.06.2019 - 21:56, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Kocaeli Körfez Belediye Başkanı Söğüt'e Gebze'den Acı haber!

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün amcası Derviş Söğüt vefat etti! Körfez Barbaros Mahallesi’nde oturan ve emekli olan 85 yaşındaki Derviş Söğüt bir süredir tedavi gördüğü Gebze 100. Yıl Hastanesi’nde solunum yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti. Derviş Söğüt’ün cenazesi yarın Körfez Barbaros Mahallesi Hayırsevenler Camii’nde kılınacak olan Öğlen Namazı sonrasında, Körfez Merkez Mezarlığı’nda toprağa verilecek. Kocaelihaberi.com olarak merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı dileriz…

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün amcası Derviş Söğüt vefat etti!
Körfez Barbaros Mahallesi’nde oturan ve emekli olan 85 yaşındaki Derviş Söğüt bir süredir tedavi gördüğü Gebze 100. Yıl Hastanesi’nde solunum yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti.
Derviş Söğüt’ün cenazesi yarın Körfez Barbaros Mahallesi Hayırsevenler Camii’nde kılınacak olan Öğlen Namazı sonrasında, Körfez Merkez Mezarlığı’nda toprağa verilecek.
Kocaelihaberi.com olarak merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı dileriz…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.