BÜYÜKAKIN BAŞKANLIK MAZBATASINI ALDI

Siyaset 05.04.2024 - 15:44, Güncelleme: 05.04.2024 - 15:44
 

BÜYÜKAKIN BAŞKANLIK MAZBATASINI ALDI

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanlığı görevine ikinci kez seçilen  Doç.Dr.Tahir Büyükakın bugün Kocaeli İl Seçim Kurulu Başkanından mazbatasını aldı ve o gururlu anını sosyal medyadan "Mazbatamızı aldık. Şehrimize 5 yıl daha hizmet etme şerefine layık gören siz kıymetli hemşehrilerime çok teşekkür ederim." sözleri ile paylaştı.. Kocaeli haberi Gazetesi olarak Doç.Dr.Tahir Büyükakın'ı tebrik ediyor, şahsına ve Kocaelimize hayırlı olmasını diliyoruz..
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanlığı görevine ikinci kez seçilen  Doç.Dr.Tahir Büyükakın bugün Kocaeli İl Seçim Kurulu Başkanından mazbatasını aldı ve o gururlu anını sosyal medyadan "Mazbatamızı aldık. Şehrimize 5 yıl daha hizmet etme şerefine layık gören siz kıymetli hemşehrilerime çok teşekkür ederim." sözleri ile paylaştı..

Kocaeli haberi Gazetesi olarak Doç.Dr.Tahir Büyükakın'ı tebrik ediyor, şahsına ve Kocaelimize hayırlı olmasını diliyoruz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.