YSK İFTAR SAATİNİ Mİ BEKLİYOR?

Siyaset 31.03.2024 - 18:51, Güncelleme: 31.03.2024 - 18:51
 

YSK İFTAR SAATİNİ Mİ BEKLİYOR?

KOCAELİ HABERİ
Türkiye bugün yerel yöneticilerini seçmek için sandık başına gitti. Oy verme işlemi 32 ilde saat 16.00'da kalan illerde ise 17.00'de sona erdi. YSK'nın sonuçların açıklanmasına iftar satinden sonra izin verebileceği dile getiriliyor YSK Başkanı Ahmet Yener saat 16.00'da 32 ilde oy verme işlemi tamamlandığını ve oy sayım işlemi başladığını duyurdu. Yener,  YSK tarafından yayın yasağı kaldırılmadan sonuçların paylaşılmaması konusunda basın kuruluşlarını uyardı.  Saat 17.00 itibariyle yeniden kameraların karşısına çıkan Ahmet Yener, "44 siyasi partinin yarıştığı, 207 bin 848 sandıkta 61 milyon 441 bin 882 seçmenin oy kullanma süreci bazı münferit olaylar haricinde sorunsuz olarak tamamlanmıştır. Bu olaylar neticesinde yaralananlara acil şifalar diliyoruz, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ise başsağlığı diliyorum." ifadesini kullandı. 
KOCAELİ HABERİ

Türkiye bugün yerel yöneticilerini seçmek için sandık başına gitti. Oy verme işlemi 32 ilde saat 16.00'da kalan illerde ise 17.00'de sona erdi. YSK'nın sonuçların açıklanmasına iftar satinden sonra izin verebileceği dile getiriliyor

YSK Başkanı Ahmet Yener saat 16.00'da 32 ilde oy verme işlemi tamamlandığını ve oy sayım işlemi başladığını duyurdu. Yener,  YSK tarafından yayın yasağı kaldırılmadan sonuçların paylaşılmaması konusunda basın kuruluşlarını uyardı. 

Saat 17.00 itibariyle yeniden kameraların karşısına çıkan Ahmet Yener, "44 siyasi partinin yarıştığı, 207 bin 848 sandıkta 61 milyon 441 bin 882 seçmenin oy kullanma süreci bazı münferit olaylar haricinde sorunsuz olarak tamamlanmıştır. Bu olaylar neticesinde yaralananlara acil şifalar diliyoruz, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ise başsağlığı diliyorum." ifadesini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.