PEHLİVAN İLE BÜYÜKGÖZ 30 YILDIR YAN YANA

Siyaset 20.03.2024 - 05:35, Güncelleme: 20.03.2024 - 05:54
 

PEHLİVAN İLE BÜYÜKGÖZ 30 YILDIR YAN YANA

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
İbrahim Pehlivan Kaymakamlık görevinden istifa ederek 1994 yerel seçimlerinde Refah Partisi Darıca Belediye Başkan adayı olduğu zaman Zinnur Büyükgöz ise Refah Partisi Darıca Belde Başkanı görevinde idi.. 1994-2004 yılları arasında İbrahim Pehlivan'ın Darıca Belediye başkanı olduğu yıllarda, Zinnur Büyükgöz sırasıyla Fazilet partisi Gebze Yönetim Kurulu Üyeliği ile Fazilet Partisi Kocaeli İl Yönetim ve İcra Kurulu yyeliği yaptı.. İbrahim Pehlivan 2004 yerel seçimlerinde, Ak Partiden Gebze Belediye Başkanı seçildiğinde, Zinnur Büyükgöz'de Ak Parti Gebze Belediye Meclis üyesi seçildi ve akabinde ebze Belediyesi Teknik Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.. 2009 yılında İbrahim Pehlivan tekrar başkanlığa aday gösterilmeyince Zinnur Büyükgöz'de Gebze Belediye başkan yardımcılığı görevi sonlanmış oldu. 2019 yerel seçimlerinde Zinnur Büyükgöz Ak Parti'den Gebze Belediye başkanı seçildiğinde, İbrahim Pehlivan'da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Bölgesi Koordinatörlüğü görevine getirildi.. Ve yıl 2024.. 1994 yılında siyaset arkadaşlığı başlayan Pehlivan ile Büyükgöz 30 yıl sonrasında halen birlikte aynı yolda yürümeye devam ediyorlar.  Zinnur Büyükgöz, 2024 yerel seçimleri için Ak Parti Gebze Belediye Başkan adayı olarak sahada ve İbrahim Pehlivan'da hemen onun yanı başında en büyük destekçilerinden birisi.. 
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

İbrahim Pehlivan Kaymakamlık görevinden istifa ederek 1994 yerel seçimlerinde Refah Partisi Darıca Belediye Başkan adayı olduğu zaman Zinnur Büyükgöz ise Refah Partisi Darıca Belde Başkanı görevinde idi..

1994-2004 yılları arasında İbrahim Pehlivan'ın Darıca Belediye başkanı olduğu yıllarda, Zinnur Büyükgöz sırasıyla Fazilet partisi Gebze Yönetim Kurulu Üyeliği ile Fazilet Partisi Kocaeli İl Yönetim ve İcra Kurulu yyeliği yaptı..

İbrahim Pehlivan 2004 yerel seçimlerinde, Ak Partiden Gebze Belediye Başkanı seçildiğinde, Zinnur Büyükgöz'de Ak Parti Gebze Belediye Meclis üyesi seçildi ve akabinde ebze Belediyesi Teknik Başkan Yardımcılığı görevine getirildi..

2009 yılında İbrahim Pehlivan tekrar başkanlığa aday gösterilmeyince Zinnur Büyükgöz'de Gebze Belediye başkan yardımcılığı görevi sonlanmış oldu.

2019 yerel seçimlerinde Zinnur Büyükgöz Ak Parti'den Gebze Belediye başkanı seçildiğinde, İbrahim Pehlivan'da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Bölgesi Koordinatörlüğü görevine getirildi..

Ve yıl 2024..
1994 yılında siyaset arkadaşlığı başlayan Pehlivan ile Büyükgöz 30 yıl sonrasında halen birlikte aynı yolda yürümeye devam ediyorlar. 
Zinnur Büyükgöz, 2024 yerel seçimleri için Ak Parti Gebze Belediye Başkan adayı olarak sahada ve İbrahim Pehlivan'da hemen onun yanı başında en büyük destekçilerinden birisi.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.