ESKİ BELEDİYE BAŞKANI VE MİLLETVEKİLİ BÜYÜKELÇİ OLDU

Siyaset 16.02.2024 - 09:27, Güncelleme: 16.02.2024 - 09:27
 

ESKİ BELEDİYE BAŞKANI VE MİLLETVEKİLİ BÜYÜKELÇİ OLDU

KOCALEİ HABERİ
Ak Parti eski Beyoğlu Belediye Başkanı olan Ahmet Misbah Demircan, Tunus Büyükelçiliğine atandı.. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan yeni kararnamedeki siyasi atamalar dikkat çekti. Daha önce Ak Parti'de çeşitli kademelerde görev almış Nükhet Hotar ve Beyoğlu eski belediye başkanı Ahmet Misbah Demircan'a, Erdoğan tarafından büyükelçi unvanı verildi. Hotar, iki dönem Ak Parti milletvekilliği yaparken, Demircan ise 15 yıl boyunca Ak Parti'den Beyoğlu belediye başkanlığı yapmıştı.   Eski Ak Parti milletvekili olan Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar, Akdeniz için Birlik nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Özel Temsilcisi olarak görevlendirildi, aynı zamanda büyükelçilik unvanı verildi. Kararnamede, Ak Parti'den eski Beyoğlu Belediye Başkanı olan Kültür Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan ve Emrullah İşler'in de aralarında olduğu 11 isim büyükelçiliğe atandı.
KOCALEİ HABERİ

Ak Parti eski Beyoğlu Belediye Başkanı olan Ahmet Misbah Demircan, Tunus Büyükelçiliğine atandı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan yeni kararnamedeki siyasi atamalar dikkat çekti. Daha önce Ak Parti'de çeşitli kademelerde görev almış Nükhet Hotar ve Beyoğlu eski belediye başkanı Ahmet Misbah Demircan'a, Erdoğan tarafından büyükelçi unvanı verildi. Hotar, iki dönem Ak Parti milletvekilliği yaparken, Demircan ise 15 yıl boyunca Ak Parti'den Beyoğlu belediye başkanlığı yapmıştı.  

Eski Ak Parti milletvekili olan Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar, Akdeniz için Birlik nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Özel Temsilcisi olarak görevlendirildi, aynı zamanda büyükelçilik unvanı verildi. Kararnamede, Ak Parti'den eski Beyoğlu Belediye Başkanı olan Kültür Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan ve Emrullah İşler'in de aralarında olduğu 11 isim büyükelçiliğe atandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.