CHP GEBZE VE DİLOVASI BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞINA İKİ FLAŞ İSİM

Siyaset 12.02.2024 - 19:29, Güncelleme: 12.02.2024 - 19:29
 

CHP GEBZE VE DİLOVASI BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞINA İKİ FLAŞ İSİM

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in başkanlığında toplanan MYK, CHP Gebze Belediye Başkan adaylığına Dr. Mustaf Anaç ve CHP Dilovası Belediye Başkan adaylığına ise 2019 yerel seçimlerinde Darıca Belediye Başkan adayı olarak seçimlere katılmış olan Yakup Törk'ün gösterilmesine karar verdi.. CHP MYK'da alınan bu kararların bu gece PM'de oylanarak kesinleşmesi bekleniyor..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in başkanlığında toplanan MYK, CHP Gebze Belediye Başkan adaylığına Dr. Mustaf Anaç ve CHP Dilovası Belediye Başkan adaylığına ise 2019 yerel seçimlerinde Darıca Belediye Başkan adayı olarak seçimlere katılmış olan Yakup Törk'ün gösterilmesine karar verdi..

CHP MYK'da alınan bu kararların bu gece PM'de oylanarak kesinleşmesi bekleniyor..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.