KOCAELİ'DE Kİ KARSLILARDAN BURUK GECE

Siyaset 11.02.2024 - 21:32, Güncelleme: 11.02.2024 - 21:32
 

KOCAELİ'DE Kİ KARSLILARDAN BURUK GECE

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
2019 yerel seçimlerinde, Kocaeli'de yaşayan Kars, Ardahan ve Iğdır toplumu içindeki siyasetçilerden Ardahanlı Hamza Şayir Dilovası Belediye başkanı seçilmişti. 2024 Yerel seçimlerine giderken ise Ardahanlı siyasetçilerden Celal Çelikbilek Gebze Belediye Başkan aday adayı,  Ufuk Acay Darıaca belediye başkan aday adayı, Savaş Özdemir Çayırova belediye başkan aday adayı ve Öztekin Kaşukci'de Derince Belediye başkan aday adayı olmuşlardı.. Kocaeli'de en fazla nüfusa sahip olan Kars, Ardahan ve Iğdır toplumu mevcuttaki bir belediye başkanlarına sahip çıkmayaı ve diğer üç siyasetçiden birisini daha belediye başkan adayı olarak görmek istiyorlardı ki; 27 oCAK 2024 tarihinde açıklanan  Ak Parti Kocaeli ilçe belediye başkan adayı listesi ile tam bir şok yaşadılar.. Açıklanan belediye başkan adayı listesinde bırakın yeni bir hemşerilerini aday olarak görmeyi bir tarafa, mevcut Dilovası Belediye başkanları Hamza Şayir'in de aday gösterilmediğini gören Kocaeli'de yaşayan Kars, Ardahan ve Iğdır toplumu, siyasi anlamda tam bir hayal kırıklığı yaşadılar.. KOCAELİ'DE Kİ KARSLILARDAN BURUK GECE Kocaeli'de yaşayan kars, Ardahan ve Iğdırılar hep birlikte yaşadıkları bu şoktan iki hafta sonra bu akşam Körfez'de ki Aşıklar Gecesinde buluştular. Belediye başkan adaylık yarışında sıfır çekmiş olmalarının dolayı yaşanan burukluğun, fotoğraf karelerine bile yansıdığı dikkatlerden kaçmadı.. Ak Parti Kocaeli'nin Karslı milletvekili Veysel Tipioğlu, katılım sağladığı bu geceyi sosyal medyadan "Karslılar Derneğimizin düzenlemiş olduğu Aşıklar Gecesi’nde kıymetli hemşehlerilerimizle bir araya geldik. Tarihi ve kültürel mirasımızda önemli bir yere sahip olan Aşıklık Geleneği'nin yaşatılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim" sözleri ile paylaştı.. 
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

2019 yerel seçimlerinde, Kocaeli'de yaşayan Kars, Ardahan ve Iğdır toplumu içindeki siyasetçilerden Ardahanlı Hamza Şayir Dilovası Belediye başkanı seçilmişti. 2024 Yerel seçimlerine giderken ise Ardahanlı siyasetçilerden Celal Çelikbilek Gebze Belediye Başkan aday adayı,  Ufuk Acay Darıaca belediye başkan aday adayı, Savaş Özdemir Çayırova belediye başkan aday adayı ve Öztekin Kaşukci'de Derince Belediye başkan aday adayı olmuşlardı..

Kocaeli'de en fazla nüfusa sahip olan Kars, Ardahan ve Iğdır toplumu mevcuttaki bir belediye başkanlarına sahip çıkmayaı ve diğer üç siyasetçiden birisini daha belediye başkan adayı olarak görmek istiyorlardı ki; 27 oCAK 2024 tarihinde açıklanan  Ak Parti Kocaeli ilçe belediye başkan adayı listesi ile tam bir şok yaşadılar..

Açıklanan belediye başkan adayı listesinde bırakın yeni bir hemşerilerini aday olarak görmeyi bir tarafa, mevcut Dilovası Belediye başkanları Hamza Şayir'in de aday gösterilmediğini gören Kocaeli'de yaşayan Kars, Ardahan ve Iğdır toplumu, siyasi anlamda tam bir hayal kırıklığı yaşadılar..

KOCAELİ'DE Kİ KARSLILARDAN BURUK GECE

Kocaeli'de yaşayan kars, Ardahan ve Iğdırılar hep birlikte yaşadıkları bu şoktan iki hafta sonra bu akşam Körfez'de ki Aşıklar Gecesinde buluştular. Belediye başkan adaylık yarışında sıfır çekmiş olmalarının dolayı yaşanan burukluğun, fotoğraf karelerine bile yansıdığı dikkatlerden kaçmadı..

Ak Parti Kocaeli'nin Karslı milletvekili Veysel Tipioğlu, katılım sağladığı bu geceyi sosyal medyadan "Karslılar Derneğimizin düzenlemiş olduğu Aşıklar Gecesi’nde kıymetli hemşehlerilerimizle bir araya geldik. Tarihi ve kültürel mirasımızda önemli bir yere sahip olan Aşıklık Geleneği'nin yaşatılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim" sözleri ile paylaştı.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.