SOYSAL BÜYÜKGÖZ'ÜN KARŞISINA ÇIKMAK İÇİN HABER BEKLİYOR

Siyaset 11.02.2024 - 03:16, Güncelleme: 11.02.2024 - 03:16
 

SOYSAL BÜYÜKGÖZ'ÜN KARŞISINA ÇIKMAK İÇİN HABER BEKLİYOR

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
31 Mart 2024 yerel seçimleri için Gebze'de Ak Parti mevcut belediye başkanı Zinnur Büyükgöz ile devam kararı alırken, CHP Gebze Belediye başkan adayı ise seçimlere 50 gün kalmasına rağmen halen belli değil.. Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya dün akşam Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz ve Cumhur İttifakı MHP ilçe Başkanı Ali Yalsız ve yönetimimiz ile birlikte Gebze Giresun Üçtepe Beldesi ve Çevre Köyleri Derneği dayanışma gecesine katılım sağladı.. Geceye CHP Gebze Belediye başkan aday adayı Hatem Soysal'da katılım sağlayarak Zinnur Büyükgöz ile Recep kay'nın ortasına oturdu. Aynı zamanda Giresun Dernekler Topluluğu başkanı olan Hatem Soysal'ın, CHP Gebze Belediye başkan adaylığına en yakın isim olduğu ve Zinnur Büyükgöz'ün karşısına çıkmak için gün saydığı konuşuluyor.. 
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

31 Mart 2024 yerel seçimleri için Gebze'de Ak Parti mevcut belediye başkanı Zinnur Büyükgöz ile devam kararı alırken, CHP Gebze Belediye başkan adayı ise seçimlere 50 gün kalmasına rağmen halen belli değil..

Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya dün akşam Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz ve Cumhur İttifakı MHP ilçe Başkanı Ali Yalsız ve yönetimimiz ile birlikte Gebze Giresun Üçtepe Beldesi ve Çevre Köyleri Derneği dayanışma gecesine katılım sağladı..

Geceye CHP Gebze Belediye başkan aday adayı Hatem Soysal'da katılım sağlayarak Zinnur Büyükgöz ile Recep kay'nın ortasına oturdu. Aynı zamanda Giresun Dernekler Topluluğu başkanı olan Hatem Soysal'ın, CHP Gebze Belediye başkan adaylığına en yakın isim olduğu ve Zinnur Büyükgöz'ün karşısına çıkmak için gün saydığı konuşuluyor.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.