MUSTAFA SARIGÜL'DEN BÜYÜKŞEHİR BAŞKAN ADAYLIĞI AÇIKLAMASI

Siyaset 01.02.2024 - 10:14, Güncelleme: 01.02.2024 - 10:14
 

MUSTAFA SARIGÜL'DEN BÜYÜKŞEHİR BAŞKAN ADAYLIĞI AÇIKLAMASI

KOCAELİ HABERİ
Halk TV'den İsmail Küçükkaya, telefonla arayarak görüştüğü CHP Erzincan milletvekili Mustafa Sarıgül'ün Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı hakkında şunları söylemiş: “Sarıgül’ü aradım, üç kez top çevirdi ısrar edince şu yanıtı verdi; ‘Teşkilatlardan benim ismimde mutabakata varılmış genel merkeze de bunu yansıtmışlar. ‘Sarıgül ile Ordu’yu kazanırız’ demişler, ama benim burada bir dahlim yok, henüz verilmiş bir karar yok, genel başkan ve gene merkezimizin kararı. Eğer genel başkan ve genel merkez bana böyle bir görev tebliğ ederse bugüne kadar olduğu gibi kazanmaları için elimden geleni yaparım.”
KOCAELİ HABERİ

Halk TV'den İsmail Küçükkaya, telefonla arayarak görüştüğü CHP Erzincan milletvekili Mustafa Sarıgül'ün Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı hakkında şunları söylemiş:

“Sarıgül’ü aradım, üç kez top çevirdi ısrar edince şu yanıtı verdi; ‘Teşkilatlardan benim ismimde mutabakata varılmış genel merkeze de bunu yansıtmışlar. ‘Sarıgül ile Ordu’yu kazanırız’ demişler, ama benim burada bir dahlim yok, henüz verilmiş bir karar yok, genel başkan ve gene merkezimizin kararı. Eğer genel başkan ve genel merkez bana böyle bir görev tebliğ ederse bugüne kadar olduğu gibi kazanmaları için elimden geleni yaparım.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.