Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu ve Özgür Özel kıyaslaması

Siyaset 20.01.2024 - 15:35, Güncelleme: 20.01.2024 - 15:35
 

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu ve Özgür Özel kıyaslaması

KOCAELİ HABERİ
AK Parti'nin İstanbul'daki ilçe belediye başkan adaylarının tanıtımının yapılacağı program, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla başladı. Haliç Kongre Merkezi'nde, AK Parti İstanbul İl Başkanlığının ev sahipliğinde düzenlenen AKP İstanbul İlçe Adayları Tanıtım Programı için hazırlıklar tamamlandı. Erdoğan konuşmasında CHP eski genel başkanı Kılıçdaroğlu ve yeni genel başkan Özgür Özel kıyaslarken "Bay Kemal'le çok kavgamız oldu ama onun da kendine göre bir tarzı, üslubu ve misyonu vardı. Özgür Efendi ise daha başlamadan listenin en altına yuvarlanmayı başardı. Bizim dönemimizde partide iki kez genel başkan değişti ama siyasi kalite ve kalibre noktasında gelen gideni arattı" dedi..
KOCAELİ HABERİ

AK Parti'nin İstanbul'daki ilçe belediye başkan adaylarının tanıtımının yapılacağı program, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla başladı.

Haliç Kongre Merkezi'nde, AK Parti İstanbul İl Başkanlığının ev sahipliğinde düzenlenen AKP İstanbul İlçe Adayları Tanıtım Programı için hazırlıklar tamamlandı.

Erdoğan konuşmasında CHP eski genel başkanı Kılıçdaroğlu ve yeni genel başkan Özgür Özel kıyaslarken "Bay Kemal'le çok kavgamız oldu ama onun da kendine göre bir tarzı, üslubu ve misyonu vardı. Özgür Efendi ise daha başlamadan listenin en altına yuvarlanmayı başardı. Bizim dönemimizde partide iki kez genel başkan değişti ama siyasi kalite ve kalibre noktasında gelen gideni arattı" dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.