''CHP GEBZE ADAYSIZ KALMAZ'' DİYEN GÖKHAN ORHAN GÖREVE

Siyaset 17.01.2024 - 18:06, Güncelleme: 17.01.2024 - 18:26
 

''CHP GEBZE ADAYSIZ KALMAZ'' DİYEN GÖKHAN ORHAN GÖREVE

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde CHP Kocaeli'nin 4.üncü sırasından milletvekili seçilen Nail Çiler hemen seçimin akabinde, gazetemizin siyaset gündemine soktuğu "Nail Çiler'in yeni siyasi hedefi Gebze Belediye başkanlığı mı" şeklindeki haberlere "Hayır öyle bir niyetim yok" demeyince, haberimiz dalga dalga yayıldı ve CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler geçtiğimiz hafta Parti Meclisinde, CHP Gebze Belediye Başkan adayı olarak ilan edildi.. CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler o günden beri bu konuda tek bir açıklama yapmamış ve sorulara cevap vermemek için de cep telefonunu kapatmıştı.. Nail Çiler'in bugün CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile bir görüşme yaptıktan sonra  "Gebze Belediye Başkan adaylığı" ile ilgili kararını açıklaması bekleniyordu. Lakin Nail Çiler ile Özgür Özel arasındaki görüşme  henüz gerçekleşmedi ve Nail Çiler'in belediye başkan adayı olmak istemediği haberleri hem partililerin moralin bozdu hem de onun belediye başkanlığına destek olacak işnsanları hayal kırıklığına itti.. Nail Çiler'in bu kayıtsız ve duyarsızlığı karşısında, CHP tabanında tepkiler çiğ gibi büyürken, partililerin bu tepkisinden CHP Gebze ilçe başkanı Gökhan Orhan'da nasibini aldı.. "CHP Gebze adaysız kalmaz. Gerekirse o ateşten gömleği ben giyerim" şeklinde açıklaması bulunan Gökhan Orhan'ın süreci iyi yönetemediği ve kontrolü elinden kaçırdığını dile getiren partililer "Gökhan başkan derhal devreye girerek CHP Gebze Belediye Başkan aday adaylığı başvurusu yapmış olan Ensar Öğüt, Hatem Soysal ve Barış Tatoğlu isimleri arasında en çok oy getirecek ve hatta seçim kazanabilecek olanını, belediye başkan adayı ilan ettirmelidir. Belediye başkan adayı olmak isteyen üç siyasetçi aday adayı varken, neden aday olmak istemeyen ve partinin verdiği görevi kabul etmeyerek, cevap vermememek için cep telefonunu bile kapatan bir ismin peşinde koşuluyor" dediler.. 
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde CHP Kocaeli'nin 4.üncü sırasından milletvekili seçilen Nail Çiler hemen seçimin akabinde, gazetemizin siyaset gündemine soktuğu "Nail Çiler'in yeni siyasi hedefi Gebze Belediye başkanlığı mı" şeklindeki haberlere "Hayır öyle bir niyetim yok" demeyince, haberimiz dalga dalga yayıldı ve CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler geçtiğimiz hafta Parti Meclisinde, CHP Gebze Belediye Başkan adayı olarak ilan edildi..

CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler o günden beri bu konuda tek bir açıklama yapmamış ve sorulara cevap vermemek için de cep telefonunu kapatmıştı..

Nail Çiler'in bugün CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile bir görüşme yaptıktan sonra  "Gebze Belediye Başkan adaylığı" ile ilgili kararını açıklaması bekleniyordu. Lakin Nail Çiler ile Özgür Özel arasındaki görüşme  henüz gerçekleşmedi ve Nail Çiler'in belediye başkan adayı olmak istemediği haberleri hem partililerin moralin bozdu hem de onun belediye başkanlığına destek olacak işnsanları hayal kırıklığına itti..

Nail Çiler'in bu kayıtsız ve duyarsızlığı karşısında, CHP tabanında tepkiler çiğ gibi büyürken, partililerin bu tepkisinden CHP Gebze ilçe başkanı Gökhan Orhan'da nasibini aldı..

"CHP Gebze adaysız kalmaz. Gerekirse o ateşten gömleği ben giyerim" şeklinde açıklaması bulunan Gökhan Orhan'ın süreci iyi yönetemediği ve kontrolü elinden kaçırdığını dile getiren partililer "Gökhan başkan derhal devreye girerek CHP Gebze Belediye Başkan aday adaylığı başvurusu yapmış olan Ensar Öğüt, Hatem Soysal ve Barış Tatoğlu isimleri arasında en çok oy getirecek ve hatta seçim kazanabilecek olanını, belediye başkan adayı ilan ettirmelidir. Belediye başkan adayı olmak isteyen üç siyasetçi aday adayı varken, neden aday olmak istemeyen ve partinin verdiği görevi kabul etmeyerek, cevap vermememek için cep telefonunu bile kapatan bir ismin peşinde koşuluyor" dediler.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.