GEBZE'DE İLK YENİ YIL KUTLAMASINI ONLAR YAPTI

İlçeler 31.12.2023 - 08:10, Güncelleme: 31.12.2023 - 08:10
 

GEBZE'DE İLK YENİ YIL KUTLAMASINI ONLAR YAPTI

KOCAELİ HABERİ
Gebze Balkan Türkleri Derneği Yönetim ve Denetim Kurulu Yyeleri 2023'e veda yemeğinde bir araya geldiler.. Gebze Balkan Türkleri Derneği Başkanı Huseyin Aksu, ailece birlikte 2024 yılını kutladıkları o keyifli anlarını sosyal medyadan "Gebze Balkan Türkleri Derneği Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri 2023'e veda yemeğinde bir araya geldi. 2024 yılının Yurtta Sulh, Dünya'da Sulh Yılı olması dileklerimizle Tüm Balkan Türkleri Camiasına Sağlıklı, Mutlu ve Bereketli Bir Yıl Diliyoruz!" mesajı ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Balkan Türkleri Derneği Yönetim ve Denetim Kurulu Yyeleri 2023'e veda yemeğinde bir araya geldiler..

Gebze Balkan Türkleri Derneği Başkanı Huseyin Aksu, ailece birlikte 2024 yılını kutladıkları o keyifli anlarını sosyal medyadan "Gebze Balkan Türkleri Derneği Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri 2023'e veda yemeğinde bir araya geldi. 2024 yılının Yurtta Sulh, Dünya'da Sulh Yılı olması dileklerimizle Tüm Balkan Türkleri Camiasına Sağlıklı, Mutlu ve Bereketli Bir Yıl Diliyoruz!" mesajı ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.