GEBZE BELEDİYESİ ESKİ MECLİS ÜYESİ RIFAT KAYA VEFAT ETTİ

Yaşam 28.12.2023 - 09:45, Güncelleme: 28.12.2023 - 09:45
 

GEBZE BELEDİYESİ ESKİ MECLİS ÜYESİ RIFAT KAYA VEFAT ETTİ

KOCAELİ HABERİ
Fazilet Partisi ve Saadet Partisinden 1994-2004 yılları arasında Gebze Belediye Meclis üyeliği yapmış olan Gebze Mollafenari köyünden Rıfat Kaya vefat etti. Yaklaşık iki yıldan beri hükümlü bulunduğu Kandıra cezaevinde 5 Ocak 2024 tarihinde tahliye olmayı bekleyen Rıfat Kaya bu sabah karşı rahatsızlanması üzerine kaldırıldığı İzmit şehir hastanesinde yaşamını yitirdi. Rıfat Kaya'nın vefat haberi Gebze Milli Görüş camiası içinde derin bir üzüntü oluşturdu. Rıfat Kaya'nın defin tarih ve saatinin, savcılığın vereceği defin raporundan sonra belli olacağı açıklandı. Kocaeli haberi Gazetesi olarak merhum Rıfat Kaya'ya Allah'tan rahmet kedrli ailesine başsağlığı diliyoruz. 
KOCAELİ HABERİ

Fazilet Partisi ve Saadet Partisinden 1994-2004 yılları arasında Gebze Belediye Meclis üyeliği yapmış olan Gebze Mollafenari köyünden Rıfat Kaya vefat etti.

Yaklaşık iki yıldan beri hükümlü bulunduğu Kandıra cezaevinde 5 Ocak 2024 tarihinde tahliye olmayı bekleyen Rıfat Kaya bu sabah karşı rahatsızlanması üzerine kaldırıldığı İzmit şehir hastanesinde yaşamını yitirdi.

Rıfat Kaya'nın vefat haberi Gebze Milli Görüş camiası içinde derin bir üzüntü oluşturdu. Rıfat Kaya'nın defin tarih ve saatinin, savcılığın vereceği defin raporundan sonra belli olacağı açıklandı.

Kocaeli haberi Gazetesi olarak merhum Rıfat Kaya'ya Allah'tan rahmet kedrli ailesine başsağlığı diliyoruz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.