İBRAHİM SEKMEN KENARDAN MERKEZE DOĞRU İLERLEMEYE DEVAM EDİYOR

Siyaset 13.12.2023 - 12:18, Güncelleme: 13.12.2023 - 12:18
 

İBRAHİM SEKMEN KENARDAN MERKEZE DOĞRU İLERLEMEYE DEVAM EDİYOR

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Çayırova önceki dönem Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Sekmen, doğup büyüdüğü kent Çayırova'ya belediye başkan adayı olmak için Erzurum Büyükşehir Belediyesindeki Daire Başkanlığı görevinden istifa etmiş ve 21 Kasım 2023 tarihinde Çayırova Belediye Başkan adaylığı için başvurusunu yapmıştı.. İBRAHİM SEKMEN MAHALLELERDEN BAŞLADI Aday adaylığını ilan ettiği ilk gğnden itibaren Çayırova'da yaptığı siyasi çalışmalar ile göz doldurarak, Ak Parti Çayırova'nıun en iddialı belediye başkan aday adayı haline gelen İbrahim Sekmen, Çayırova'nın dokuz mahallesinde sürdürdüğü siyasi çalışmalarında öncelikle mahalle muhtarlarını ziyaret edip, adaylık süreci ve Çayırova'ya yapmayı düşündüğü hizmetler konusunda istişarelerde bulunmuş ve ardından da ev ve iş yeri ziyaretleri gerçekleştirerek Çayırovalılara ile sohbetlerde bulunmuştu.. İbrahim Sekmen, Çayırova belediye başkan adaylık çalışmaları için indiği sahada yaptığı siyasi çalışmalar kapsamında dün gün boyunca Atatürk Mahallemizdeydi ve deyim yerinde ise kapı kapı dolaşarak kendsini tanıttı ve Çayırova için yapacaklarfını anlattı.. Mahalle sakinlerinin kendisine karşı olan ilgisinden çok memnun olan İbrahim Sekmen o mutlu anlarını soyal medyadan "Esnaf ve İşletmecilerimizi ziyarete devam ediyoruz. Tevazu, Samimiyet, Gayretle; Cumhurbaşkanımızı, Ak Davamızı Türkiye Yüzyılı anlayışına yakışır bir şekilde anlatıyoruz. Çayırova için hız kesmeden devam.." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Çayırova önceki dönem Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Sekmen, doğup büyüdüğü kent Çayırova'ya belediye başkan adayı olmak için Erzurum Büyükşehir Belediyesindeki Daire Başkanlığı görevinden istifa etmiş ve 21 Kasım 2023 tarihinde Çayırova Belediye Başkan adaylığı için başvurusunu yapmıştı..

İBRAHİM SEKMEN MAHALLELERDEN BAŞLADI

Aday adaylığını ilan ettiği ilk gğnden itibaren Çayırova'da yaptığı siyasi çalışmalar ile göz doldurarak, Ak Parti Çayırova'nıun en iddialı belediye başkan aday adayı haline gelen İbrahim Sekmen, Çayırova'nın dokuz mahallesinde sürdürdüğü siyasi çalışmalarında öncelikle mahalle muhtarlarını ziyaret edip, adaylık süreci ve Çayırova'ya yapmayı düşündüğü hizmetler konusunda istişarelerde bulunmuş ve ardından da ev ve iş yeri ziyaretleri gerçekleştirerek Çayırovalılara ile sohbetlerde bulunmuştu..

İbrahim Sekmen, Çayırova belediye başkan adaylık çalışmaları için indiği sahada yaptığı siyasi çalışmalar kapsamında dün gün boyunca Atatürk Mahallemizdeydi ve deyim yerinde ise kapı kapı dolaşarak kendsini tanıttı ve Çayırova için yapacaklarfını anlattı..

Mahalle sakinlerinin kendisine karşı olan ilgisinden çok memnun olan İbrahim Sekmen o mutlu anlarını soyal medyadan "Esnaf ve İşletmecilerimizi ziyarete devam ediyoruz. Tevazu, Samimiyet, Gayretle; Cumhurbaşkanımızı, Ak Davamızı Türkiye Yüzyılı anlayışına yakışır bir şekilde anlatıyoruz. Çayırova için hız kesmeden devam.." sözleri ile paylaştı..
Bir 2 kişi ve yazı görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.