CHP DARICA'DA SAİDE ARSLAN COŞKUSU

Siyaset 04.12.2023 - 22:16, Güncelleme: 04.12.2023 - 22:16
 

CHP DARICA'DA SAİDE ARSLAN COŞKUSU

KOCAELİ HABERİ
CHP Darıca ve Gebze Belediye Meclis üyeliği görevlerinin yanısıra geçmiş dönemde CHP Gebze İlçe Başkanlığı görevinde de bulunmuş olan Av. Saide Arslan Çalışkan dün CHP Darıca İlçe Başkanlığı binası önünde , partililerin ve Darıcalıların yoğun ilgisi ve yüksek bir katılım eşliğinde, CHP'den Darıca Belediye Başkan Aday Adaylığını resmen açıkladı ve başvuru evraakını CHP Darıca İİlçe Başkanı Hüseyin Özaltan'a teslim etti.. Saide Arslan duygularını ve bu kararını sosyal medyadan "Darıca ilçe binamızda aday adaylık açıklaması yaparak dosyamı ilçe başkanımız Hüseyin Cihan Özaltan’a teslim ettim. Yanımda olan, desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ederim. Birleşe Birleşe, Barışa Barışa Kazanacağız." sözleri ile paylaştı...  
KOCAELİ HABERİ

CHP Darıca ve Gebze Belediye Meclis üyeliği görevlerinin yanısıra geçmiş dönemde CHP Gebze İlçe Başkanlığı görevinde de bulunmuş olan Av. Saide Arslan Çalışkan dün CHP Darıca İlçe Başkanlığı binası önünde , partililerin ve Darıcalıların yoğun ilgisi ve yüksek bir katılım eşliğinde, CHP'den Darıca Belediye Başkan Aday Adaylığını resmen açıkladı ve başvuru evraakını CHP Darıca İİlçe Başkanı Hüseyin Özaltan'a teslim etti..

Saide Arslan duygularını ve bu kararını sosyal medyadan "Darıca ilçe binamızda aday adaylık açıklaması yaparak dosyamı ilçe başkanımız Hüseyin Cihan Özaltan’a teslim ettim. Yanımda olan, desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ederim. Birleşe Birleşe, Barışa Barışa Kazanacağız." sözleri ile paylaştı...

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.