CHP BU KEZ KARAMÜRSEL'İ ALMAKTA KARARLI

Siyaset 26.11.2023 - 21:26, Güncelleme: 26.11.2023 - 21:26
 

CHP BU KEZ KARAMÜRSEL'İ ALMAKTA KARARLI

KOCAELİ HABERİ
Karamürsel'de 2019 yerel seçimlerini Ak Parti adayı ve mevcut belediye başkanı İsmail Yıldırım karşısında çok az bir fark ile kaybeden ve daha sonrasında CHP Kocaeli il başkan yardımcısı olarak siyasetine devam eden Ahmet Çalık, 2024 yerel seçimlerinde CHP Karamürsel Belediye Başkan adaylığı için başvursunu yaptı. Başvuru için coşkulu bir tören düzenleyen CHP Karamürsel ilçe başkanı Anıl Aksu,bu kez Karamürsel belediye başkanlığını kazanacaklarını söyledi. CHP Karamürsel İlçe Başkanlığı o coşkulu anları sosyal medya sayfasından "Karamürsel Değişim Ateşini Yakıyor. Sayın Ahmet Çalık’ın belediye başkan aday adaylığı başvurusunu yaptığı bugün yanımızda olan tüm halkımıza teşekkür ederiz." sözleri ile duyurdu..
KOCAELİ HABERİ

Karamürsel'de 2019 yerel seçimlerini Ak Parti adayı ve mevcut belediye başkanı İsmail Yıldırım karşısında çok az bir fark ile kaybeden ve daha sonrasında CHP Kocaeli il başkan yardımcısı olarak siyasetine devam eden Ahmet Çalık, 2024 yerel seçimlerinde CHP Karamürsel Belediye Başkan adaylığı için başvursunu yaptı. Başvuru için coşkulu bir tören düzenleyen CHP Karamürsel ilçe başkanı Anıl Aksu,bu kez Karamürsel belediye başkanlığını kazanacaklarını söyledi.

CHP Karamürsel İlçe Başkanlığı o coşkulu anları sosyal medya sayfasından "Karamürsel Değişim Ateşini Yakıyor. Sayın Ahmet Çalık’ın belediye başkan aday adaylığı başvurusunu yaptığı bugün yanımızda olan tüm halkımıza teşekkür ederiz." sözleri ile duyurdu..
Bir 2 kişi ve şunu diyen bir yazı 'iddaa' görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.