MUHTARDAN TEŞEKKÜR; GEBZE KARABAĞ PARKI AÇILIŞA HAZIR

İlçeler 08.11.2023 - 14:46, Güncelleme: 08.11.2023 - 15:17
 

MUHTARDAN TEŞEKKÜR; GEBZE KARABAĞ PARKI AÇILIŞA HAZIR

KOCAELİ HABERİ
Azerbaycan'ın 1991'de bağımsızlığını ilan etmesinin hemen ardından Ermeniler,  Azerbaycan toprağı olan Karabağ'ı işgal ederek "Dağlık Karabağ Cumhuriyetini" ilan ettiler. Ermenilerin, Karabağ'da ki işgali tam 19 yıl sürdü ve 2020 yılında Azerbayacan Ordusu, havadan ve karadan Karabağ'a girerek başlattığı savaşın sonunda, Ermenilerin işgalini sonlandırarak, 10 Kasım 2020 tarihinde yapılan antlaşma ile bağımsızlığına kavuşturdu. Karabağ'ın bağımsızlığına kavuşturulmasında Türkiye'nin de her anlamda desteği bilinirken, bu zafer "İki Devlet Tek Millet" şiarı ile birbirlerine bağlı olan Azerbaycan kadar Türkiye'de de coşku ve sevinçle karşılandı. Azerbaycan Savunma Bakanlığı, 27 Eylül 2020'de başlayan ve 10 Kasım 2020'de Ermenistan'ın yenilgiyi kabul eden anlaşmaya imza atmasıyla sona eren savaşta 2 bin 908 askerin şehit olduğunu açıkladı. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz bu zafer sonrasında Adem Yavuz Mahallesine yaptırılan çok amaçlı konsept parka "Karabağ Parkı" adını verdi. Adem Yavuz Mahallesi Muhtarı Ekrem Usanmaz, Gebze Belediyesi tarafından mahallelerine yaptırılan Karabağ Parkının inşa sürecinin tamamlanarak açılış hazır olduğunu sosyal medyadan "Adem Yavuz Mahallesi Ümit Kaftancı caddesindeki bulunan Karabağ Parkımızın duvarlarına ressam arkadaşlar tarafından yapılan resimler ve yazılar tamamlandı. Parkımız açılışa hazır hale geldi. Gebze Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğüne teşekkür ediyorum emeklerine sağlık" sözleri ile duyurdu. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, geçtiğimiz gün Kocaeli haberi Gazetemiz Genel Yayın yönetmenimiz Cengiz Yucak ile gerçekleştirmiş olduğu "4.5 yıllık hizmetlerini anlatma turu"nda, Karabağ Parkını da göstermiş ve günün anısına fotoğraf çektirmişlerdi.
KOCAELİ HABERİ

Azerbaycan'ın 1991'de bağımsızlığını ilan etmesinin hemen ardından Ermeniler,  Azerbaycan toprağı olan Karabağ'ı işgal ederek "Dağlık Karabağ Cumhuriyetini" ilan ettiler. Ermenilerin, Karabağ'da ki işgali tam 19 yıl sürdü ve 2020 yılında Azerbayacan Ordusu, havadan ve karadan Karabağ'a girerek başlattığı savaşın sonunda, Ermenilerin işgalini sonlandırarak, 10 Kasım 2020 tarihinde yapılan antlaşma ile bağımsızlığına kavuşturdu.

Karabağ'ın bağımsızlığına kavuşturulmasında Türkiye'nin de her anlamda desteği bilinirken, bu zafer "İki Devlet Tek Millet" şiarı ile birbirlerine bağlı olan Azerbaycan kadar Türkiye'de de coşku ve sevinçle karşılandı.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, 27 Eylül 2020'de başlayan ve 10 Kasım 2020'de Ermenistan'ın yenilgiyi kabul eden anlaşmaya imza atmasıyla sona eren savaşta 2 bin 908 askerin şehit olduğunu açıkladı.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz bu zafer sonrasında Adem Yavuz Mahallesine yaptırılan çok amaçlı konsept parka "Karabağ Parkı" adını verdi.

Adem Yavuz Mahallesi Muhtarı Ekrem Usanmaz, Gebze Belediyesi tarafından mahallelerine yaptırılan Karabağ Parkının inşa sürecinin tamamlanarak açılış hazır olduğunu sosyal medyadan "Adem Yavuz Mahallesi Ümit Kaftancı caddesindeki bulunan Karabağ Parkımızın duvarlarına ressam arkadaşlar tarafından yapılan resimler ve yazılar tamamlandı. Parkımız açılışa hazır hale geldi. Gebze Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğüne teşekkür ediyorum emeklerine sağlık" sözleri ile duyurdu.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, geçtiğimiz gün  Kocaeli haberi Gazetemiz Genel Yayın yönetmenimiz Cengiz Yucak ile gerçekleştirmiş olduğu "4.5 yıllık hizmetlerini anlatma turu"nda, Karabağ Parkını da göstermiş ve günün anısına fotoğraf çektirmişlerdi.
Bir 3 kişi, kaykay ve yazı görseli olabilir
Bir şunu diyen bir yazı 'IKI DEVLET TEK MiLLET' görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.