AK PARTİ GEBZE AYDEMİR VE BAVAŞ'I PLAKETLENDİRDİ

Siyaset 03.11.2023 - 15:35, Güncelleme: 03.11.2023 - 15:35
 

AK PARTİ GEBZE AYDEMİR VE BAVAŞ'I PLAKETLENDİRDİ

KOCAELİ HABERİ
AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, 14-28 Mayıs seçimlerinde teşkilata verdikleri desteklerden dolayı Gebze Fırıncılar Odası Başkanı Mehmet Aydemir ve oğlu Hakan Aydemir ile ANAP Gebze eski ilçe başkanı Nasrettin Bavaş'a teşekkür belgesi ve plaketi verdi.. Başkan Recep Kaya, Gebze Belediye Başkan vekili Sedat Çelik ve ilçe yönetimi kurulu üyeleri ile birlikte Kent Fırın sahibi ve Gebze Fırıncılar Odası Başkanı Mehmet Aydemir ile oğlu Hakan Aydemir ve Bavaş İnşaat sahibi Nasrettin Bavaş'ı ziyaret ederek teşekkür plaketlerini takdim etti.. Nasrettin Bavaş ve Mehmet Aydemir, 14-28 Mayıs seçimlerinde teşkilat çalışmalarına katkılarda bulunmak amacıyla, yeni yapmış oldukları apartmanın altındaki dükkanları, Seçim Koordinasyon Merkezi olarak kullanmaları için Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatına tahsis etmişlerdi..
KOCAELİ HABERİ

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, 14-28 Mayıs seçimlerinde teşkilata verdikleri desteklerden dolayı Gebze Fırıncılar Odası Başkanı Mehmet Aydemir ve oğlu Hakan Aydemir ile ANAP Gebze eski ilçe başkanı Nasrettin Bavaş'a teşekkür belgesi ve plaketi verdi..

Başkan Recep Kaya, Gebze Belediye Başkan vekili Sedat Çelik ve ilçe yönetimi kurulu üyeleri ile birlikte Kent Fırın sahibi ve Gebze Fırıncılar Odası Başkanı Mehmet Aydemir ile oğlu Hakan Aydemir ve Bavaş İnşaat sahibi Nasrettin Bavaş'ı ziyaret ederek teşekkür plaketlerini takdim etti..

Nasrettin Bavaş ve Mehmet Aydemir, 14-28 Mayıs seçimlerinde teşkilat çalışmalarına katkılarda bulunmak amacıyla, yeni yapmış oldukları apartmanın altındaki dükkanları, Seçim Koordinasyon Merkezi olarak kullanmaları için Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatına tahsis etmişlerdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.