DİLOVALILAR HİLTON'U DAHA ÇOK BEKLER!?

İlçeler 03.11.2023 - 12:29, Güncelleme: 03.11.2023 - 12:42
 

DİLOVALILAR HİLTON'U DAHA ÇOK BEKLER!?

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Dilovası Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısı önceki gün gerçekleşti. Bir yıla yakın bir süredir Dilovası gündeminde tartışılan ve Diliskelesi’ne yapılacak olan Hilton Oteli, bu kez meclis üyelerinin oyları ile kabul edildi.. İMES OSB’de faaliyet gösteren Turkuaz Yapısal Çelik firması sahibi tarafından, Diliskelesi 585 ada 1 parselde yapılmak istenen Hilton Oteli, daha önce meclis üyelerinin oyları ile reddedilmişti. Belediye Başkanı Hamza Şayir'in talebi ile Kasım 2023 Meclisinde yeniden gündeme alınmasını istediği Otel projesi, bu kez iktidar ve muhalefet meclis üyelerinin oy birliği ile Mecliste kabul edildi.. İşte bu karar sonrasında bana ulaşan Kocaeli ve Gebze Bölgesindeki önemli bir şahsiyet, "Cengiz bey Dilovalılar Hilton Otelinin daha çok bekler" dedi. Israrlı sorularımız üzerine sadece otel yapılacak alanın iki dönüm civarında olduğunu ve bu alanın Hilton Oteli yapımına yeterli olmayacağını ve başka sıkıntıların da olabileceğini dile getiren şahsiyet, başka da bir şey demedi.. Ve biz de şimdi tüm Dilovalılar gibi merakla bekleyeceğiz o alana "Dilovası Hiton Oteli" mi yapılacak yoksa "Dilovası Palas Oteli" mi diye..    
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Dilovası Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısı önceki gün gerçekleşti. Bir yıla yakın bir süredir Dilovası gündeminde tartışılan ve Diliskelesi’ne yapılacak olan Hilton Oteli, bu kez meclis üyelerinin oyları ile kabul edildi..

İMES OSB’de faaliyet gösteren Turkuaz Yapısal Çelik firması sahibi tarafından, Diliskelesi 585 ada 1 parselde yapılmak istenen Hilton Oteli, daha önce meclis üyelerinin oyları ile reddedilmişti. Belediye Başkanı Hamza Şayir'in talebi ile Kasım 2023 Meclisinde yeniden gündeme alınmasını istediği Otel projesi, bu kez iktidar ve muhalefet meclis üyelerinin oy birliği ile Mecliste kabul edildi..

İşte bu karar sonrasında bana ulaşan Kocaeli ve Gebze Bölgesindeki önemli bir şahsiyet, "Cengiz bey Dilovalılar Hilton Otelinin daha çok bekler" dedi. Israrlı sorularımız üzerine sadece otel yapılacak alanın iki dönüm civarında olduğunu ve bu alanın Hilton Oteli yapımına yeterli olmayacağını ve başka sıkıntıların da olabileceğini dile getiren şahsiyet, başka da bir şey demedi..

Ve biz de şimdi tüm Dilovalılar gibi merakla bekleyeceğiz o alana "Dilovası Hiton Oteli" mi yapılacak yoksa "Dilovası Palas Oteli" mi diye..    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.