Zeynep Başkan: ''Emekliler sadece insanca yaşamak istiyor.''

Siyaset 10.10.2023 - 18:14, Güncelleme: 10.10.2023 - 18:14
 

Zeynep Başkan: ''Emekliler sadece insanca yaşamak istiyor.''

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Deva Partisi İl Başkanı Zeynep Sudan Kabine toplantısı sonrası emekliler için tapılan zam sonrası açıklama mesajı yayınladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan “Emeklilerimizi rahatlatmak için bir defaya mahsus 5.000 TL ödeme yapmaya karar verdik. Hem emekli olup hem de çalışmaya devam edenler kapsam dışı." diyerek kabine toplantısı sonrasında bu talihsiz açıklamayı yaptı. Emekliler sadece insanca yaşamak istiyor. Emeklilere bir defaya mahsus verilecek 5.000 TL emeklinin hangi ihtiyacını karşılayacak? Emeklilerimiz yıllarca çalışıp rahat edeceği dönemde,bugün ev sahibi olamayan emeklilerimizin aldığı maaş ise, kontrolsüz artan kira artışlarına yetişemezken verilen 5000 tl emekli ile dalga geçmek alay etmektir. Bu dönemde çalışmadan geçinemediği için ilerleyen yaşına ve birtakım hastalıklarına rağmen halen çalışmak zorunda olan emeklilerin, verilen 5000 tl den yararlandırılmaması , iktidarın emeklilerle alay etmesidir. Kısacası hükümet kayıt dışı emekliyi teşvik edici davranmış.Vergisini ödeyen kayıtlı olan emekliye de bedel ödetmiştir… Takdir Aziz milletindir.
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Deva Partisi İl Başkanı Zeynep Sudan Kabine toplantısı sonrası emekliler için tapılan zam sonrası açıklama mesajı yayınladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan “Emeklilerimizi rahatlatmak için bir defaya mahsus 5.000 TL ödeme yapmaya karar verdik. Hem emekli olup hem de çalışmaya devam edenler kapsam dışı." diyerek kabine toplantısı sonrasında bu talihsiz açıklamayı yaptı.

Emekliler sadece insanca yaşamak istiyor.

Emeklilere bir defaya mahsus verilecek 5.000 TL emeklinin hangi ihtiyacını karşılayacak? Emeklilerimiz yıllarca çalışıp rahat edeceği dönemde,bugün ev sahibi olamayan emeklilerimizin aldığı maaş ise, kontrolsüz artan kira artışlarına yetişemezken verilen 5000 tl emekli ile dalga geçmek alay etmektir.

Bu dönemde çalışmadan geçinemediği için ilerleyen yaşına ve birtakım hastalıklarına rağmen halen çalışmak zorunda olan emeklilerin, verilen 5000 tl den yararlandırılmaması , iktidarın emeklilerle alay etmesidir.
Kısacası hükümet kayıt dışı emekliyi teşvik edici davranmış.Vergisini ödeyen kayıtlı olan emekliye de bedel ödetmiştir…
Takdir Aziz milletindir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.