DARICA'YA KARDEŞ GELDİ

İlçeler 23.09.2023 - 08:49, Güncelleme: 23.09.2023 - 08:55
 

DARICA'YA KARDEŞ GELDİ

KOCAELİ HABERİ
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, kardeş ilçe ilan ettikleri İspir'in kurtluşu günü kutlamları için Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ve Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar ile birlikte Erzurum'un İspir ilçesine gitti..  Başkan Bıyık bu gidişinde "Kardeş Belediye" protokolünü de imzaldı ve o anları sosyal medyadan "Kardeş belediyemiz olan İspir Belediyesi’ndeyiz. Darıca Belediyesi ve İspir Belediyesi arasında belirlenen protokolü imzalayarak kardeş şehir protokolümüzü hayata geçirdik. Belediye Başkanı Ahmet Coşkun ve ekibine çalışmalarında kolaylıklar diliyorum." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, kardeş ilçe ilan ettikleri İspir'in kurtluşu günü kutlamları için Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ve Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar ile birlikte Erzurum'un İspir ilçesine gitti.. 

Başkan Bıyık bu gidişinde "Kardeş Belediye" protokolünü de imzaldı ve o anları sosyal medyadan "Kardeş belediyemiz olan İspir Belediyesi’ndeyiz. Darıca Belediyesi ve İspir Belediyesi arasında belirlenen protokolü imzalayarak kardeş şehir protokolümüzü hayata geçirdik. Belediye Başkanı Ahmet Coşkun ve ekibine çalışmalarında kolaylıklar diliyorum." sözleri ile paylaştı..
Bir 16 kişi görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.