GEBZE’DE EK ZAM PROTOKOLÜ İMZALANDI

İlçeler 25.08.2023 - 11:26, Güncelleme: 25.08.2023 - 11:26
 

GEBZE’DE EK ZAM PROTOKOLÜ İMZALANDI

KOCAELİ HABERİ
Gebze Belediyesi, bünyesinde görev yapan tüm işçilerin maaşlarına %20 zam müjdesini verdi. Ek zam protokolü Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Hizmet-İş ve Özgüven-Sen Sendikası yetkilileri arasında imzalandı.  TÜM İŞÇİLERE EK %20 ZAM  Gebze Belediyesinde görev yapan tüm işçileri kapsayan maaşa ek zam protokolü Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Hizmet-İş ve Özgüven-Sen Sendikası yetkilileri arasında imzalandı. Gebze Belediyesinde görev yapan tüm işçilerin maaşlarına %20’lik ek ücret artışına ilişkin zam müjdesini Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz verdi.  HİZMET-İŞ Sendikası Genel Başkan Yardımcısı İdris Ersoy ile bir araya gelen Büyükgöz, Gebze Belediyesi bünyesinde görev alan işçilerin sorunlarını ve zam taleplerini dinledi. Büyükgöz görüşmelerin ardından, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın asgari ücrete yaptığı Temmuz zammına ek olarak Gebze Belediyesinde çalışan tüm işçilere %20 zam oranına karar verdi..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Belediyesi, bünyesinde görev yapan tüm işçilerin maaşlarına %20 zam müjdesini verdi. Ek zam protokolü Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Hizmet-İş ve Özgüven-Sen Sendikası yetkilileri arasında imzalandı.

 TÜM İŞÇİLERE EK %20 ZAM

 Gebze Belediyesinde görev yapan tüm işçileri kapsayan maaşa ek zam protokolü Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Hizmet-İş ve Özgüven-Sen Sendikası yetkilileri arasında imzalandı. Gebze Belediyesinde görev yapan tüm işçilerin maaşlarına %20’lik ek ücret artışına ilişkin zam müjdesini Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz verdi.

 HİZMET-İŞ Sendikası Genel Başkan Yardımcısı İdris Ersoy ile bir araya gelen Büyükgöz, Gebze Belediyesi bünyesinde görev alan işçilerin sorunlarını ve zam taleplerini dinledi. Büyükgöz görüşmelerin ardından, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın asgari ücrete yaptığı Temmuz zammına ek olarak Gebze Belediyesinde çalışan tüm işçilere %20 zam oranına karar verdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.